Tgrt Haber

Galatasaray'da Domenec Torrent'in yerine 4 aday!

13 Nisan 2022 21:01 - Güncelleme : 13 Nisan 2022 21:10
Galatasaray'da Domenec Torrent'in yerine 4 aday!

Galatasaray haberleri: Teknik direktör Domenec Torrent ile yollarını ayırmayı planlayan Galatasaray'da, başkanlık için yarışan isimlerin hoca adayları da netleşmeye başladı. Yerli olarak Nuri Şahin ve Okan Buruk, yabancı olarak ise Rudi Garcia ve Claudio Ranieri'nin isimleri masada...

Derbi mağlubiyeti, Galatasaray’da teknik direktör Domenec Torrent’in az olan kredisini tüketti. 30 Nisan’daki seçime adaylıklarını koyan Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu, başkan olmaları halinde Torrent’le devam etmeyi düşünmüyor.

METİN ÖZTÜRK YERLİDEN YANA

Metin Öztürk ve kurmayları, Antalyaspor’un başında bir çıkış yakalayan Nuri Şahin’i gündemine aldı. Okan Buruk ile birlikte Nuri Şahin için de Galatasaray ihtimali yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

EŞREF HAMAMCIOĞLU YABANCI HOCA İSTİYOR

Rudi Garcia başta olmak üzere Fransız ekolüne daha sıcak bakan Eşref Hamamcıoğlu cephesinde ise İtalyan teknik adam Claudio Ranieri’nin ismi ortaya atıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...