Tgrt Haber

Galatasaray'da Fernando Muslera alarmı! İmza atmıyor

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
25 Şubat 2024 10:21 - Güncelleme : 25 Şubat 2024 11:16
Galatasaray'da Fernando Muslera alarmı! İmza atmıyor
Galatasaray,Fernando Muslera

Galatasaray, 37 yaşındaki file bekçisi Fernando Muslera ile sözleşme uzatmak istese de taraflar arasında bir süredir devam eden görüşmelerden sonuç çıkmadı. Sarı-kırmızılıların teklifiyle tecrübeli kalecinin talebi arasında ciddi fark var. İşte detaylar...

Galatasaray kalesini 13 yıldır başarıyla koruyan ve 15 kupa kazanan Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Sarı-kırmızılıların kalesini koruduğu ilk günden bu yana taraftarların gönlünde taht kuran Uruguaylı eldivenle sözleşme uzatmak için ilk görüşme yapılmış ancak taraflar ortaya yolu bulamamıştı.

GALATASARAY'IN TEKLİFİ 1+1 YILDAN 1.5 MİLYON EURO

Sarı-kırmızılı yönetim, Fernando Muslera'nın takımda kalması için harekete geçti. Galatasaray cephesinin Uruguaylı kaleci için teklifinin 1.5 milyon Euro ve sözleşme süresinin de 1+1 yıl olması planlanıyor.

Galatasaray'da Fernando Muslera alarmı! İmza atmıyor - 1. Resim

MUSLERA'NIN TALEBİ 2+1 YILDAN 2.2 MİLYON EURO

Fanatik'in haberine göre; Güney Amerikalı kaleci ise 2.2 milyon Euro’dan 2+1 senelik kontrat istiyor. Muslera ile Galatasaray yönetimi arasında henüz anlaşma zemini sağlanamadı.

Nando’nun mevcut yıllık kazancı net 2.5 milyon Euro.

'URUGUAY'A DÖNECEK' İDDİASI!

Mutabakata varılamazsa, 37 yaşındaki file bekçisinin sezon sonunda ülkesine dönerek çocuklarının eğitimini Uruguay’da sürdüreceği iddia ediliyor.

AİLESİ TÜRKİYE'DEN AYRILDI

Burhan Can Terzi'nin haberine göre; Sene sonunda Galatasaray ile sözleşmesi bitecek olan Fernando Muslera'nın ailesi Türkiye'den ayrıldı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...