Tgrt Haber
06 Eylül 2021 11:59

Galatasaray'da Marcao gelişmesi! Kerem'in gelmesini bekliyor

Galatasaray’da Marcao olayında yeni gelişme yaşandı. Kerem Aktürkoğlu A Milli Takım’dayken affedilen Brezilyalı oyuncu kadroya yeniden dahil edildi. Takımla birlikte çalışmalara başlayan UEFA Avrupa Ligi’nde 16 Eylül’de oynanacak olan Lazio maçında resmen dönecek. Marcao, milli takımdan dönünce Kerem ile yüzleşecek olan Marcao herkesin önüne takım arkadaşından özür dileyip gönlünü alacak.

Galatasaray'da Marcao gelişmesi! Kerem'in gelmesini bekliyor
galatasaray,marcao,kerem aktürkoğlu

Giresunspor maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’na saldırdıktan sonra takım arkadaşlarıyla arası bozulan Brezilyalı futbolcu Marcao PFDK'dan 8 maç ceza almıştı. Yaşanan olayın ardından transferi gündeme gelen Marcao, Napoli ve Krasnodar takımlarıyla yaptığı görüşmelerden sonuç alamadı. Avrupa’da transfer döneminin kapanmasıyla da affedildi.  

Sabah’ın haberine göre Avrupa Ligi için verilen listede Marcao’nun da ismi yer alıyor. Florya’da takımla çalışmalara da başlayan 25 yaşındaki stoper Farul Constanta ile yapılan dünkü maçta da sahaya ilk 11’de çıktı. Süper Lig’de PFDK’nın verdiği cezanın bitmemesi nedeniyle bu süreçte Avrupa Ligi'ndeki maçlarda oynayacak olan Marcao, 16 Eylül'deki Lazio'ya karşı maçta ilk 11’de forma giyecek.

HERKESİN ÖNÜNDE KEREM'DEN ÖZÜR DİLEYECEK

Kerem Aktürkoğlu A Milli Takım’dayken affedilen Marcao, Kerem’le yüzleşmeyi bekliyor. Affedildikten sonra takıma katılıp idmanlara ve hazırlık maçlarına çıkan Marcao, yaşananlardan dolayı özür dilemek için Kerem’in dönüşünü bekliyor. 22 yaşındaki forvetin milli takım maçları tamamlandıktan sonra  Perşembe günü Florya’da olacak. Kerem takıma dahil olunca Brezilyalı stoper takım arkadaşlarının önünde özrü dileyip genç oyuncunun gönlünü alacak.

150 BİN EURO CEZA ALMIŞTI

Süper Lig’in ilk haftasında Giresunspor ile oynanan maçta bir pozisyonun ardından takım arkadaşı Kerem’e önce kafa ardından da yumruk sallayan Marcao kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştı. PFDK, Brezilyalı oyuncuya 8 maç ceza vermişti. Sarı-Kırmızılı kulüp ise kadro dışı bıraktığı Marcao’ya 150 bin Euro ceza vermişti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...