Tgrt Haber

Galatasaray'da müjdeler peş peşe! Zaha'dan sonra Icardi'de de mutlu son... Anlaşma detayları belli oldu

24 Temmuz 2023 07:30 - Güncelleme : 24 Temmuz 2023 07:44
Galatasaray'da müjdeler peş peşe! Zaha'dan sonra Icardi'de de mutlu son... Anlaşma detayları belli oldu
Icardi,Galatasaray,Transfer

Zaha'yı son dakika transfer hamlesiyle Fenerbahçe'nin elinden kapan Galatasaray, Mauro Icardi transferinde de mutlu sona ulaştı. Transferin detayları da belli oldu...

Galatasaray'da son dakika transfer haberleri peş peşe geliyor... Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinden koştuğu Wilfried Zaha'yı İstanbul'a getirerek ezeli rakibine büyük bir transfer çalımı atan Galatasaray, Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin transferinde de mutlu sona ulaştı.

3 YILLIK İMZA

Uzun süredir PSG'den Icardi'nin sözleşmesi almak için görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılılar, transferde uzlaşı sağladı. İtalyan Gazeteci Di Marzio'nun haberine göre; Galatasaray, Mauro Icardi ile 3 yıllık sözleşme imzalarken sarı-kırmızılı yönetimin Fransız devi PSG'ye 10 milyon euro bonservis ödeyeceği belirtildi.

SPONSOR DESTEKLİ TRANSFER

Arjantinli yıldız, eşi ve menajeri Wanda Nara'nın rahatsızlığı nedeniyle Galatasaray'dan süre istemişti. Transferde sponsor desteği de sağlayan Galatasaray işi sıkı tutarak yıldız gölcüye imzayı attırmayı başardı.

Galatasaray'ın şampiyonluk ipini göğüsleyerek noktaladığı geçen sezona damga vuran Icardi 24 lig maçında takımına 22 gol ve 7 asist katkısı yapmıştı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...