Tgrt Haber

Galatasaray'da ortalık karışacak: Tam 26 oyuncu...

14 Nisan 2022 18:36 - Güncelleme : 14 Nisan 2022 19:14
Galatasaray'da ortalık karışacak: Tam 26 oyuncu...

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Galatasaray'da sezon sonu büyük hareketlilik yaşanacak. Sarı-kırmızılılarda 9 oyuncunun sözleşmesi biterken, kiralık giden 17 futbolcu da takıma dönecek.

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray'da sezon sonu büyük değişim yaşanacak. Bu sezon toplam 15 oyuncuyu transfer eden sarı-kırmızılı ekipte, sezon sonu ayrılıklar olacak.

Galatasaray'da Haziran ayı itibariyle 9 futbolcunun sözleşmesi sona erecek. İşte o isimler: Arda Turan, Ryan Babel, Sofiane Feghouli, Fatih Öztürk, Semih Kaya, Bartuğ Elmaz (Marsilya ile anlaştı)

Kiralık olarak kadroya katılan 3 ismin de satın alma opsiyonu bulunmuyor. Sezon sonu takımlarına dönecek isimler: İnaki Pena > Barcelona, Erick Pulgar > Fiorentina ve Halil Dervişoğlu > Brentford...

17 İSİM TAKIMA DÖNÜYOR

TRT Spor'un derlediği habere göre; Galatasaray'da sezon sonunda 17 futbolcu ise kiradan dönecek. Yunus Akgün, Emre Akbaba, Okan Kocuk, Emre Taşdemir, Emin Bayram, Oğulcan Çağlayan, Aytaç Kara, Sekidika ve Ozornwafor yeni sezonda kadroda olacak.

Al Taawon'a kiralanan Christian Luyindama'nın ise satış opsiyonu zorunlu değil. Suudi Arabistan ekibi, Demokratik Kongolu stoperi kadroda düşünmez ise Luyindama'da sarı kırmızılı takıma dönebilir.

Alt liglere kiralanan 7 genç futbolcu da önümüzdeki sezon tekrar Galatasaray forması giyecek. Atalay Babacan, Abdussamed Karnucu, Erkan Süer, Süleyman Luş, Berk Balaban, Ali Yavuz ile Gökhan Güney sezon başı kampında olacak.

Devre arasında sözleşmesi yabancı sayısı nedeniyle geçici fesih edilen Mbaye Diagne de yeni sezonda kadroda yer alabilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...