Tgrt Haber

Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu bombası! 'Reis' Fatih Terim sonrası geri dönüyor

15 Ocak 2022 14:20
Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu bombası! 'Reis' Fatih Terim sonrası geri dönüyor
Sabri Sarıoğlu,Fatih Terim,Galatasaray,Domènec Torrent

Galatasaray, Fatih Terim'in ayrılığı sonrası yerine getirilen İspanyol teknik adam Domènec Torrent'e yardımcı antrenörlük için sarı-kırmızılı ekibin efsane isimlerinden 'Reis' lakaplı Sabri Sarıoğlu'nu düşünüyor.

Galatasaray kötü gidişata dur diyemeyen yönetim çözümü Fatih Terim ile yolları ayırmakta buldu. Terim'im gidişi Türkiye'de ve dünyada büyük yankı uyandırdı. Galatasaray yönetimi Fatih Terim ile yolları ayırma kararını açıklamadan önce  görüşmelere başladığı Domènec Torrent ile anlaşma sağladı.

'REİS' GALATASARAY'A GERİ DÖNÜYOR

Fatih Terim'in gidişi sonrası tekink ekipte ayrılık haberleri peş peşe gelmişti. Daha önce Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Selçuk İnan ve Necati Ateş sosyal medyadan yaptıkları açıklamalarla görevden ayrıldıklarını açıkladı. Burak Elmas yönetimi, Süper Lig'i tanıyan eski futbolculardan birinin Torrent'e destek amaçlı yardımcılığa getirmeyi planlıyor.

Süper Lig'de yarın Atakaş Hataspor'a konuk olacak sarı-kırmızılı ekipte Domènec Torrent'in yardımcı antrenörlüğü yapacak isim de yavaş yavaş belli olmaya başladı.  eknik direktör Torrent'e yardımcı antrenör arayan Galatasaray'da gündeme gelen isimlerden biri de 'Reis' lakaplı Sabri Sarıoğlu oldu.

Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu bombası! 'Reis' Fatih Terim sonrası geri dönüyor
Torrent'e yardımcı antrenör arayan Galatasaray'da gündeme gelen isimlerden biri de 'Reis' lakaplı Sabri Sarıoğlu oldu.

SABRİ SARIOĞLU KİMDİR?

Sabri Sarıoğlu Samsun'da 1984 yılında doğmuştur. Ailesi 1990 yılında İstanbul'a yerleşmiştir. Henüz 6 yaşında İstanbul'a gelen Sabri Sarıoğlu 11 yaşında amatör takımlarda futbol oynamıştır 1999 yılında ise Galatasaray altyapı seçmelerine katılmıştır. Galatasaray altyapı antrenörleri tarafından beğenilen Sabri Sarıoğlu, toplamda 4 yıl boyunca altyapıda mücadele etmiştir.

2002 yılında Sabri Sarıoğlu a takım ile anlaşmıştır. Galatasaray profesyonel kariyerine ilk kez 2002 yılında başlayan Sabri Sarıoğlu kısa süre içerisinde ilk 11'in vazgeçilmez oyuncuları arasına girmiştir. Sabri Sarıoğlu 2002 yılından 2017 yılına kadar Galatasaray a takımı ile forma giymiştir. Toplam 357 maça çıkan Sabri Sarıoğlu bu maçlarda 15 gol atmayı başarmıştır. Sağ bek pozisyonunda Galatasaray'ın en çok forma giyen Türk futbolcularından birisi olmuştur.

2017 yılında Galatasaray ile sözleşmesi bittikten sonra İzmir ekibi olan Göztepe ile anlaşmıştır. Sabri Sarıoğlu Göztepe ile 29 maçta forma giymiştir. Profesyonel kariyeri boyunca toplam 386 maçta forma giymiştir. Bu maçların hepsinde ise toplam 15 gol kaydetmiştir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...