Tgrt Haber
19 Temmuz 2022 09:47 - Güncelleme : 19 Temmuz 2022 09:54

Galatasaray’da transferlerin parasını Marcao ödedi

Galatasaray yaptığı 6 transferin parasını Brezilyalı stoper Marcao’nun 15 milyon avroluk bonservis bedeli ile karşıladı. 

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Galatasaray’da transferlerin parasını Marcao ödedi
galatasaray,marcao,transfer

Yeni sezon öncesinde şampiyonluk parolası ile yola çıkan Galatasaray’da teknik direktörlük koltuğuna Okan Buruk getirildi. İkinci Dursun Özbek döneminde kadrosunu baştan aşağı yenilemek için yoğun çaba harcayan sarı kırmızılı ekipte Özbek seçim öncesi yaptığı açıklamalarda 4 oyuncuyla söz kestiklerini belirtse de evdeki hesap çarşıya pek uymadı.

MADDİ SIKINTI BAŞ GÖSTERDİ

Yeni yönetim bu ciddi yapılanma için birçok konuda zorluk yaşarken liste başında ‘maddi sıkıntılar’ yer alıyor. Aslan şu ana kadar Abdülkerim Bardakçı, Kazımcan Karataş ve Sergio Oliveira’ya imza attırırken, Haris Seferovic, Florian Grillitsch ve Leo Dubois ile de imza aşamasına geldi.

MARCAO’DAN GELEN PARALAR TRANSFERE GİTTİ

Geçtiğimiz sezon beklentilerin çok altında kalan Galatasaray’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Marcao, Sevilla’ya 15 milyon avroya satıldı. Sarı kırmızılılar da bitirmek noktasına geldikleri isimlerle birlikte 6 oyuncuya 10 milyon avronun üzerinde bonservis ödemesi gerçekleştirdi. Bu isimlerin yıllık maaşları da eklenince Cimbom’un transfer operasyonunun ilk ayağını Marcao finanse etti. En az dört transfer daha yapmayı planlayan Aslan’da, Avusturya kampı dönüşü kadroda yaprak dökümü yaşanacak

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...