Tgrt Haber

Galatasaray'a Abdülkerim Bardakcı'dan kötü haber

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Ocak 2024 15:47 - Güncelleme : 23 Ocak 2024 16:10
Galatasaray'a Abdülkerim Bardakcı'dan kötü haber
Galatasaray,Abdülkerim Bardakcı

Son dakika haberi... Galatasaray, deplasmanda Trabzonspor ile oynanan ve 5-1 kazanılan maçta sakatlanan Abdülkerim Bardakcı'nın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Milli futbolcunun sahalardan ne kadar uzak kalacağı da belli oldu. İşte detaylar...

Galatasaray'ın Süper Lig'in 21. haftasında konuk olduğu ve 5-1 kazandığı Trabzonspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Abdülkerim Bardakcı'nın durumu belli oldu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında oynanan Trabzonspor maçında sakatlanan futbolcumuz Abdülkerim Bardakcı’nın çekilen MR’ı neticesinde sol alt arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilmiş olup oyuncunun tedavisine başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

2 HAFTA SAHALARDAN UZAK KALACAK!

Milli futbolcunun adalesinde zorlanma, kanama ve kısmi yırtık tespit edildi. Abdülkerim'in 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

KAÇIRACAĞI MAÇLAR BELLİ OLDU

Tecrübeli savunmacı, Galatasaray'ın perşembe günü İstanbulspor'u ve pazartesi günü de Gaziantep FK'yı konuk edeceği Süper Lig maçlarında forma giyemeyecek.

Abdülkerim'in Samsunspor ile deplasmanda oynanacak maçta forma giyebilecek duruma gelebileceği ifade edilse de iyileşmenin boyutuna göre bu sürenin uzayabileceği belirtiliyor.

İSTANBULSPOR MAÇINDA CEZALIYDI

Abdülkerim, Trabzonspor deplasmanında sakatlanmasının ardından yedek kulübesinde hakeme itiraz etmesinin ardından sarı kart görmüştü. Başarılı savunmacı gördüğü bu kartla İstanbulspor maçında cezalı duruma düşmüştü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...