Tgrt Haber
03 Ocak 2023 23:38 - Güncelleme : 03 Ocak 2023 23:49

Galatasaray'dan Fenerbahçe'yi hedef alan paylaşım!

Galatasaray, Antalyaspor maçı sonrası ezeli rakibi Fenerbahçe'yi hedef alan bir açıklama yaptı ve "Tuz koktu! Derdi adalet olmayanlar ayrıcalığını aldı" ifadelerini kullandı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray'dan Fenerbahçe'yi hedef alan paylaşım!
Fenerbahçe,Antalyaspor,Galatasaray

Fenerbahçe, Antalyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti. 90+8'de Fernandao'nun ceza sahası dışından attığı gol ise ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Bu karar sosyal medyada tartışılırken büyük yankı uyandırdı ve VAR kayıtlarının açıklanması yönünde binlerce tweet atıldı.

Maç sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, VAR kararınının doğru olduğunu söyledi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin ise, "VAR kayıtlarını dinlemek ya da dinlememek onun kararını verecek bir insan değilim. Takımın başındaki hocayım. Elimizden gelen tüm mücadeleyi veriyoruz. Gerisi benim elimde değil. VAR kayıtlarını dinlesem bile puan vermeyecekler. O kamuoyunun takdiri. Üzgünüm. Bu maçın hakkı bu değildi. Yolumuza devam edeceğiz" dedi.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA: "TUZ KOKTU!"

Antalyaspor-Fenerbahçe maçı sonrası Galatasaray'dan açıklama geldi. Sarı-kırmızılılar, ezeli rakibini etiketlediği paylaşımında, ""Tuz koktu! Derdi adalet olmayanlar ayrıcalığını aldı @Fenerbahce. Biz herkes için adalet aramaya devam edeceğiz. Antalyaspor - Fenerbahçe maçının VAR kayıtları açıklansın, yapılan operasyona ne kılıf bulunduğunu birlikte görelim" ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1610369742342070278

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...