Tgrt Haber
01 Temmuz 2021 09:55

Galatasaray'dan Gedson Fernandes için son teklif

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-kırmızılılarda ilk hedef geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Henry Onyekuru ve sezonun son haftalarında başarılı bir performans gösteren Gedson Fernandes... Aslan, Gedson için kulübü Benfica'ya son teklifini iletti.

Galatasaray'dan Gedson Fernandes için son teklif
Gedson Fernandes,Galatasaray

Galatasaray Gedson Fernandes transferini bitiriyor. Teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla kadrosunda görmek istediği Portekizli yıldız adım adım Cimbom'a koşuyor. Portekiz basınına göre sarı-kırmızılı yönetim, Benfica'ya yaptığı son teklifle işi bitirme yolunda önemli bir adım attı. Abola, "Galatasaray 2 milyon Euro kiralama bedeli ve 8 milyon Euro satın alma opsiyonu teklif etti" dedi.

BENFİCA 12 MİLYON EURO'DA DİRETİYOR

A Bola'da yer alan ve Takvim'in derlediği habere göre; Galatasaray ile anlaşan Gedson'un artık Benfica formasını giymek istemediğini vurguladı. Alınan bilgilere göre, Portekiz kulübüyle satın alma opsiyonu konusunda pürüz yaşanıyor. Benfica'nın 12 milyon Euro civarında bir rakam istediği, iki kulübün büyük ihtimalle orta noktada buluşacağı kaydedildi.

CİMBOM ISRARCI

Geçen sezon devre arasında Benfica'dan kiralanan Gedson Fernandes özellikle ligin son bölümünde müthiş bir performans sergilemişti. G.Saray yönetimi, 22 yaşındaki yıldızın birkaç yıl içinde önemli bir rakama satılabileceğini düşünüyor. Sarı-kırmızılılar bu nedenle transfere büyük önem veriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...