Tgrt Haber

Galatasaray'dan golcü 'Sefer'i: 'Aslan' oluyor!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
12 Temmuz 2022 09:32 - Güncelleme : 12 Temmuz 2022 09:54
Galatasaray'dan golcü 'Sefer'i: 'Aslan' oluyor!
Haris Seferovic,transfer,Galatasaray,Benfica

Galatasaray transfer haberi: Forvet arayışları doğrultusunda listenin 1 numarasına Haris Seferovic'i yazan Cimbom, operasyonu tamamlamak için sefere çıkıyor...

Galatasaray'da 8 numara transferinin ardından 6 numara ve golcü harekatı hız kazandı.

Sarı-kırmızılıların forvet adayları arasında ilk sırada yer alan Haris Seferovic için bu hafta Portekiz'e çıkarma yapılacak.

Menajeri vasıtasıyla büyük ölçüde anlaşma sağlanan İsviçreli santrforun satın alma opsiyonuyla beraber kiralanması hedefleniyor. Daha önce Benfica ile görüşen Galatasaray yönetimi, Portekiz kulübünden gelen yeşil ışık üzerine yeniden harekete geçiyor.

ERDEN TİMUR PORTEKİZ'E GİDİYOR

Fanatik'te yer alan habere göre; Sportif A.Ş. yöneticisi Erden Timur'un birkaç gün içinde Portekiz'e giderek Seferovic'i önce Türkiye'ye ardından Avusturya'ya götürmeyi planladığı öğrenildi.

Galatasaray'ın hedefi tecrübeli futbolcu için toplam 3.5 milyon Euro, oyuncuya da senelik 2 milyon Euro ödemek...

Portekiz kulübüyle 2 yıllık daha mukavelesi bulunan deneyimli santrfor, artık hem düzenli oynayacağı hem de şampiyonluk yarışı veren bir takımda görev yapmak istiyor.

1.86 boyundaki solak forvet, Benfica'dan önce Frankfurt, Sociedad, Fiorentina, Novara, Lecce, Xamax, Grasshoppers, Zürich ve Luzern gibi takımların formalarını giydi.

Aynı zamanda İsviçre Milli Takımı'nda da oynayan Bosna Hersek kökenli Seferovic, 86 milli maçta 25 kez fileleri havalandırdı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...