Tgrt Haber

Son dakika! Galatasaray, Seferovic için Benfica ile görüşmelere başladığını duyurdu

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
19 Temmuz 2022 21:32 - Güncelleme : 19 Temmuz 2022 21:51
Son dakika! Galatasaray, Seferovic için Benfica ile görüşmelere başladığını duyurdu
Galatasaray,Seferovic

Son dakika haberi: Galatasaray, anlaşmaya vardığı Haris Seferovic'in kiralanması konusunda Benfica ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

Yeni sezon öncesi tranfer çalışmalarını hız kesmeden devam eden Galatasaray, her konuda anlaşmaya vardığı Haris Seferovic'i KAP'a bildirdi. Sarı kırmızlılar Seferovic'i satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna katmak için kulübü Benfica ile görüşmelere başladığını duyurdu.

Sarı kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Haris Seferovic’in 2022-2023 sezonu sonuna kadar satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda Sport Lisboa E Benfica-Futebol, S.A.D. ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1549461800835579908

SATIN ALMA OPSİYONLU

Boşnak asıllı İsviçreli Seferovic'e satın alma opsiyonuyla kiralayan Galatasaray, oyuncunun 15 maça çıkması durumunda bonservisini alacak. Bu bedelin ise 3.5 milyon euro olduğu bildirildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...