Tgrt Haber

Galatasaray'dan stoper hamlesi! Carlos Salcedo...

16 Aralık 2021 20:55
Galatasaray'dan stoper hamlesi! Carlos Salcedo...
Galatasaray,Luyindama,Carlos Salcedo

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Süper Lig'de Trabzonspor'un 16 puan gerisinde kalan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu lider bitirerek son 16'ya kalmayı başardı. Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Meksika basınında yer alan haberde, Galatasaray'ın Carlos Salcedo için devreye girdiği iddia edildi.

Galatasaray'da devre arası transfer dönemi öncesi hareketli günler yaşanıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Ocak transfer döneminde en az 5 transfer yapması bekleniyor.

Sezon başında Marcao'nun cezası sebebiyle Nelsson'un savunmadaki partneri olan Luyindama yaptığı hatalarla büyük tepki toplamıştı. Demokratik Kongolu savunmacı son oynanan Demir Grup Sivasspor maçında yenilen gole sebebiyet vermiş ve Muslera'nın sakatlanmasına da neden olarak tepkilerin odağı haline gelmişti. Tecrübeli teknik adam Fatih Terim'in Luyindama'yı da satılacaklar listesine eklediği iddia edildi.

CARLOS SALCEDO İDDİASI

Luyindama ile yollarını ayırması beklenen Galatasaray'ın sürpriz bir isim için girişimlere başlayacağı öğrenildi. Meksika basınında yer alan haberde, Galatasaray'ın Carlos Salcedo için devreye girdiği iddia edildi.

Meksika Ligi ekiplerinden Tigres'de forma giyen 28 yaşındaki futbolcunun 31 Aralık 2022'de sözleşmesi sona eriyor. Meksikalı futbolcu Almanya Bundesliga ekibi E. Frankfurt'tan 2019 yılında 8.8 milyon Euro bedelle Tigres'e satılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...