Tgrt Haber

Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi: Okan Buruk'un jokeri olacak

12 Aralık 2022 13:48 - Güncelleme : 12 Aralık 2022 15:33
Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi: Okan Buruk'un jokeri olacak
Halil Akbunar,Okan Buruk,transfer,Galatasaray,Westerlo

Dünya Kupası arasında lige verilen arada hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, birçok bölgede görev alabilen yıldız futbolcunun transferi için düğmeye bastı.

Spor Toto Süper Lig'e verilen arada çalışmalarını Antalya'da sürdüren Galatasaray'da yönetim transfer için kolları erkenden sıvadı. Türk yıldız için görüşmelerde bulunan Galatasaray'da Okan Buruk, futbolcuyu joker olarak düşünüyor.

KRİTİK TRANSFER ZİRVESİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yanı sıra Metin Öztürk ve Cenk Ergün, transfer zirvesi gerçekleştirecek. Yapılacak görüşmeler doğrultusunda gidecekler listesi tamamen belirlenecek. Ayrıca ara transfer döneminde izlenecek rota da konuşulup, somut adımlar atılacak.

HALİL AKBUNAR HEDEFTE

Fanatik'in haberine göre; Bu sezon başında Göztepe'den Westerlo'ya transfer olan Halil Akbunar'ın Galatasaray tarafından takip edildiği öğrenildi. Yıldız futbolcuya başka takımlarında ilgisinin olduğu da ayrıca belirtildi. Şu an Antalya'da kampta bulunan Westerlo, Başakşehir ve Beşiktaş 'la hazırlık maçı yapmıştı. Sarı-kırmızılılar, Halil'in durumunu yakından takip ediyor.

OKAN BURUK'UN JOKERİ OLACAK

1 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Göztepe'den Westerlo'ya transfer olan Halil Akbunar, sezon başındaki sakatlığı nedeniyle ilk 5 maçı kaçırsa da bu sezon 13 resmi müsabakada forma giyerken 3 gol ve 3 asistle oynadı.

Daha çok kanatlarda forma giyen Halil Akbunar'ın sol bek pozisyonunda da oynayabilmesi ayrıca Türk vatandaşı olması da Okan Buruk'un yabancı sınırlamasında elini güçlendirecek. Takımda joker görevini üstlenecek olan Halil, hem savunmada hem de hücumda kullanılabilecek.

Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi: Okan Buruk'un jokeri olacak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...