Tgrt Haber
02 Haziran 2022 13:39 - Güncelleme : 02 Haziran 2022 13:56

Galatasaray'dan Vedat Muriqi bombası!

Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray'da gözler 11 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimine çevrilirken, başkan adaylarından Dursun Özbek'in listesi de yavaş yavaş ortaya çıkıyor... Mostafa Mohamed ve Bafetimbi Gomis'ten oluşan forvet rotasyonuna bir isim daha eklemek isteyen Özbek'in, eski Fenerbahçeli Vedat Muriqi'yi gündemine aldığı öğrenildi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray'dan Vedat Muriqi bombası!
Galatasaray,Vedat Muriqi,Fenerbahçe,Dursun Özbek,Metin Öztürk,transfer,Lazio

Seçim heyecanının yaşandığı Galatasaray'da transfer çalışmaları doğrultusunda santrfor operasyonu start alıyor...

11 Haziran'daki seçimde Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Dursun Özbek, Mostafa Mohammed, Bafetimbi Gomis rotasyonuna bir forvet daha ekleme kararı aldı. Sarı-kırmızılıların hedefi Fenerbahçe'ye kaptırdığı eski gözdesi Vedat Muriqi...

Fenerbahçe'ye gelmeden önce parçalı formayı giymek istediğini her fırsatta söyleyen Kosovalı golcü, kiralık olarak forma giydiği Mallorca'dan Lazio'ya döndü.

METİN ÖZTÜRK HAREKETE GEÇTİ!

Fotomaç'ın haberine göre; Muriqi'yi bizzat arayan isim ise başkan adayı Dursun Özbek'in iki numarası Metin Öztürk oldu. Öztürk, seçime iddialı bir şekilde hazırlandıklarını, şampiyon bir kadro kuracaklarını ifade ederek kapının kendisine açık olduğunu söyledi. Ayrıca Mallorca'yla görüşen Muriqi'ye, "İmza için acele etme... Bizi bekle" dedi.

Daha önce Galatasaray'a gelmeye daha önce de 'Evet' diyen 28 yaşındaki golcü futbolcunun, Lazio ile anlaşılması durumunda Galatasaray'ı tercih etmeye hazır olduğu belirtildi. Bu durum sarı-kırmızılıları fazlasıyla memnun etti.

Öztürk'ün, Muriqi'den aldığı bu cevap sonrasında Lazio Sportif Direktörü Igli Tare ile 12 Haziran'a randevulaştıkları öğrenildi.

MALLORCA'YI LİGDE TUTTU

Devre arasında Mallorca'ya kiralanan Vedat Muriqi, İspanyol ekibinde 17 maça çıktı. Kosovalı yıldız bu maçlarda 5 gol attı. Muriqi bu performansıyla İspanyol ekibinin ligde kalmasında önemli rol oynadı.

Kosovalı golcünün kiralık ya da bonservisiyle transfer edileceği öğrenildi. Muriqi'nin Lazio ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...