Tgrt Haber

Galatasaray'ın grubunda işler karıştı! İşte tüm ihtimaller

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
09 Kasım 2023 01:40 - Güncelleme : 09 Kasım 2023 01:54
Galatasaray'ın grubunda işler karıştı! İşte tüm ihtimaller
Galatasaray,Şampiyonlar Ligi,Kopenhag,Manchester United,Bayern Münih

Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki 4. maçında Alman devi Bayern Münih'e 2-1 kaybeden Galatasaray, grupta ikinci yenilgisini aldı. Grubun diğer maçında ise Kopenhag, Manchester United'ı 4-3'le devirdi. A Grubu'nda işler karıştı. İşte son puan durumu ve temsilcimiz Galatasaray'ın gruptan çıkma ihtimalleri...

Tecrübeli teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki 4. maçında Bayern Münih'ten puan ya da puanlar almak istiyordu ancak bu gerçekleşmedi.

Grupta ilk maçını Kopenhag ile yapan sarı-kırmızılılar, bu maçtan 1 puan alıp, Manchester United'ı Old Trafford'da 3-2 ile yıkmıştı. Son olarak Bayern Münih'e kendi evinde 3-1 kaybeden Cimbom, bu akşam Alman devine konuk oldu. İstanbul'daki gibi Allianz Arena'da da baskılı oynayan Galatasaray, 80 ve 86'da Harry Kane'den yediği gollerle Bayern Münih'e 2-1 kaybetti.

GALATASARAY GRUPTA KAÇINCI SIRADA?

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yer alan Galatasaray, 4 puanla 3. sırada yer alıyor.

Gruptaki puan durumu şu şekilde:

1- Bayern Münih - 12 Puan

2- Kopenhag - 4 Puan

3- Galatasaray - 4 Puan

4- Manchester United - 3 Puan

KALAN MAÇLAR

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi kalan maçları ve tarihleri şu şekilde:

29 Kasım Çarşamba - 20.45

Galatasaray - Manchester United (RAMS Park)

12 Aralık Salı - 23.00

Kopenhag - Galatasaray (Parken)

GALATASARAY GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

Galatasaray'ın Bayern Münih'e 2-1 mağlup olması ve Kopenhag'ın da nefes kesen maçta Manchester United'ı devirmesi gruptaki ikincilik yarışını karıştırdı.

12 puanlı Münih iki maç kala gruptan çıkmayı garantiledi. Kopenhag ile Galatasaray 4'er puanla grupta yer alırken Manchester United ise 3 puanla son sırada kaldı.

ASLAN İKİ MAÇI DA KAZANIRSA GRUPTAN ÇIKACAK

Galatasaray, gruptaki son iki maçında United'ı evinde, Kopenhag'ı da Danimarka'da yenmesi durumunda diğer maçlara bakmaksızın bir üst tura yükselecek.

Kopenhag bir sonraki maçında Münih'e yenilirse, Galatasaray da United'ı devirirse, Aslan'a Kopenhag deplasmanında 1 puan da yetecek.

Cimbom'un United'a yenilmesi durumunda ise Galatasaray yine Kopenhag'ı devirmek ve United'ın da Münih karşısında kaybını beklemek zorunda kalacak.

Grubu 3. sırada bitirecek takım yoluna UEFA Avrupa Ligi'nd devam ederken son sırada kalan takım Avrupa kupalarına veda edecek.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...