Tgrt Haber

Gheorghe Hagi'den Galatasaray açıklaması: Can atıyorum

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
15 Haziran 2022 08:41 - Güncelleme : 15 Haziran 2022 09:34
Gheorghe Hagi'den Galatasaray açıklaması: Can atıyorum
Galatasaray,Gheorge Hagi

Galatasaray haberleri: Dursun Özbek'in 2. kez başkanlığa seçildiği Galatasaray'da ilk hedef teknik direktörü belirlemek olacak. Adı sarı-kırmızılılar ile anılan kulüp efsanesi Gheorge Hagi Rumen basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da Burak Elmas'ın yerine Dursun Özbek başkanlığa seçildi. Sarı-kırmızılı kulüpte ikinci dönemine başlayan Özbek ve yönetiminin ilk hedefi Domenec Torrent'in yerine bir teknik direktör getirmek. Önceki günlerde basında kulüp efsanesi Gheorge Hagi'nin teknik direktörlük görevi için adı geçti. Rumen teknik adam ülke basınına konuştu.

"CAN ATIYORUM"

Gazeta Sporturilor'a konuşan Hagi, "Galatasaray'a gitmek için can atıyorum. Taraftarlar takımdan performans sergilemesini, kulübün Avrupa'da yine önemli kulüpler arasına girmesini istiyor. Galatasaray'ın kalbimde özel bir yeri var. Onları orta sıralarda gördüğümde çok üzülüyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray efsanesi Gheorge Hagi ligde kulübün üst üse 4 yıl şampiyon olduğu kadroda yer alırken UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa zaferlerinde de önemli katkı sağladı. Taraftarın gönlünde taht kurarak Türk futbolunda dev bir iz bırakan Rumen efsane ulusal ve uluslararası başarıların yanı sıra ikişer Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası kazandı.

Hagi 192 maç ile kariyerinde en çok Galatasaray forması giydi. Hagi 71 kez fileleri sarsarken, 64 asist yaptı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...