Tgrt Haber

Gomis, transferinin perde arkasını anlattı: Galatasaray zordaydı, koştum geldim

05 Şubat 2022 07:47 - Güncelleme : 05 Şubat 2022 08:50
Gomis, transferinin perde arkasını anlattı: Galatasaray zordaydı, koştum geldim

Galatasaray’ın yeni transferi Bafetimbi Gomis, transferinin perde arkasını anlattı. “Galatasaray ile aramda aşk var” diyen Fransız yıldız “Takım zor bir noktadaydı, ailem beni geri çağırıyordu, ben de yardıma koştum” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’ın yeni transferi Bafétimbi Gomis, transferinin perde arkasını anlattı. Aradan geçen 3,5 yılın ardından Galatasaray’a yeniden geri dönen Bafétimbi Gomis çok heyecanlı olduğunu söyledi. beIN Sports’un sorularını cevaplayan 36 yaşındaki Fransız yıldız “Arabistan’da da mutluydum ancak orada geçirdiğim sürede kazanabileceğim her kupayı kazanmıştım ve yeni bir maceraya ihtiyacım vardı. Ben de Galatasaray’ı tercih ettim. Geçmişten gelen aramızda bir aşk var. Baktığımız zaman Galatasaray zor bir noktadaydı. Ailem beni geri çağırıyordu ve ben de ailemin yardımına koştum” dedi.

AŞKIMDAN DÖNDÜM

Galatasaray’ın da kendisinin de 3,5 yıl önceki gibi olmadığını söyleyen Gomis “Şampiyon bir takım ve gol kralı olarak ayrıldım ancak şu an problemleri olan bir kulübe geliyorum. Bu benim için bir risk. Adapte olmam gerekiyor. Yeni takım arkadaşlarım var. Sözleşmeyle ilgili çok fazla spekülasyon yapıldı ancak ben G.Saray’a olan aşkımdan dolayı geri döndüm. Bu formayı giymek her zaman özeldir. Ben de bunu her zaman için kalpten giydim. Buraya geldiğim için gururluyum” diye konuştu.

BEN DE TÜRK GİBİYİM

Gomis havaalanında muhteşem bir şekilde karşılandığını söylerken “O karşılama G.Saray’ın benim için bir aile olduğunu gösterdi. Ben de Türkler gibi duygusal biriyim. Saygı ve sevgiye önem veriyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...