Tgrt Haber

GS TV spikerinden skandal sözler: Fenerbahçe'yi Türkiye Kupası'nı vererek mi avutacaksınız?

06 Nisan 2023 11:22 - Güncelleme : 06 Nisan 2023 11:44
GS TV spikerinden skandal sözler: Fenerbahçe'yi Türkiye Kupası'nı vererek mi avutacaksınız?
spiker,,galatasaray,fenerbahçe,başakşehir,türkiye kupası

Ziraat Türkiye Kupası'nda Medipol Başakşehir'e 3-2 mağlup olan Galatasaray'ın televizyonu olan GS TV'de spiker Ebru Gürsoy canlı yayında ilginç sözler sarf etti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda sahasında Medipol Başakşehir'i ağırlayan Galatasaray karşılaşmayı  3-2 mağlup tamamlayarak kupadan elenen takım oldu. Maç sonunda GS TV canlı yayınında spiker Ebru Gürsoy TFF'ye karşı ithamlarda bulunarak skandal sözler sarf etti.

''VAR BİR ANDA ORTAYA ÇIKTI''

Hakem kararlarını beğenmeyerek eleştiren Gürsoy, "VAR, Galatasaray maçlarında devreye girmiyordu bu maçta bir anda ortaya çıktı ve aleyhine çalıştı. İki gol iptal edildi, iki top direğe takıldı. Trabzonspor dün elendi, bugün Galatasaray elendi.'' sözlerini sarf etti. 

''KUPAYI FENERBAHÇE'YE Mİ VERMEK İSTİYORSUNUZ?''

Skandal sözlerini bu noktada bırakmayarak ithamda da bulunan spiker, ''Kupayı Fenerbahçe'ye mi vermek istiyorsunuz? Süper Lig'de şampiyonluk yarışından kopmak üzere olan Fenerbahçe'yi Türkiye Kupası'nı vererek mi avutacaksınız? Lale Orta ve hakemlerine bunu soruyoruz." cümlelerini kullandı.

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...