Tgrt Haber
03 Ekim 2022 19:41 - Güncelleme : 03 Ekim 2022 20:00

Güney Kıbrıs ekibini Fenerbahçe korkusu sardı!

UEFA Avrupa Ligi D grubu 4. hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Güney Kıbrıs ekibi AEK Larnaca'yı konuk edecek. Bu maç öncesi AEK Larnaca yöneticisi, ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu. İdareci Kyriakos Demetriou, Ülker Stadı'nda kendilerini 'Cehennemin' beklediğini söyledi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
Güney Kıbrıs ekibini Fenerbahçe korkusu sardı!
Fenerbahçe,AEK Larnaca

AEK Larnaca yöneticisi Kyriakos Demetriou, Fenerbahçe maçı öncesi ülke basınına çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. İşte o sözler:

"Maç sonucu ve böyle bir skorla maçtan ayrılmamız (Anorthosis'e karşı kazanılan zafer) memnuniyetle karşılandı. Amacımız, kaybedilen puanları telafi etmek için kazanabileceğimi yolları denemekti."

"Maçın skoru, İstanbul'da Fenerbahçe'ye karşı oynayacağımız tarihi maç öncesi bize güven veriyor. İstanbul'da, çok daha büyük bütçeli, başka bir devle oynayacağız. Avrupa'da, her rakibin gözünün içine bakabileceğimizi, onlardan korkmadığımızı kanıtladı. Bunu, Perşembe günü de yapacağız. Pek çok özelliği olan bir maç olacak ama biz bu şartlara alışız. Takımdaki herkes, iyi bir sonuç alma potansiyeline sahip olduğumuzu biliyor."

"BİZİ CEHENNEM BEKLİYOR"

"Fenerbahçe'nin stadında, cehennem bizi bekliyor. Bu, bize büyük motivasyon kaynağı oldu."

FENERBAHÇE AEK LARNACA MAÇI NE ZAMAN?

Temcilsimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'ndaki 3. maçında AEK Larnaca'yı konuk edecek. Sarı-lacivertliler, 6 Ekim Perşembe günü AEK Larnaca'yı Ülker Stadı'nda ağırlayacak.

Maç öncesi Fenerbahçe, 4 puanla 2. sırada bulunurken, AEK Larnaca 3 puanla 3. sırada yer alıyor.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...