Tgrt Haber

Güven Yalçın'a sürpriz talip: 2. lige gidiyor!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
29 Haziran 2022 15:19 - Güncelleme : 29 Haziran 2022 15:43
Güven Yalçın'a sürpriz talip: 2. lige gidiyor!
Güven Yalçın,transfer,İtalya,Genoa,Beşiktaş

Transfer haberleri: Beşiktaş'ta bir yandan transfer çalışmaları sürerken, diğer yandan da takımdan ayrılacak isimlerin geleceği merak ediliyor... Siyah-beyazlılar, sözleşmesi sona eren isimlerden Güven Yalçın ile şu ana kadar anlaşma sağlayamadı. 23 yaşındaki forvete birçok takım talip olurken, İtalyan basını sürpriz bir iddia ortaya attı.

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Siyah-beyazlılar, teknik direktör Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda çalışmalara hız verirken, takımdan ayrılması beklenen isimlerin son durumu da merak ediliyor.

Kartal'da sözleşmesi sona eren Güven Yalçın'ın durumu da hala belirsizliğini koruyor. Siyah-beyazlılar, 23 yaşındaki oyuncuyla görüşmelerini sürdürürken, genç golcünün talipleri her geçen gün artıyor.

SÜRPİZ TALİP!

Güven Yalçın'a son olarak İtalya'dan sürpriz bir talip çıktı. Çizme basınında yer alan habere göre; geçtiğimiz sezon Serie B'ye düşen Genoa, Güven Yalçın'ı kadrosuna katmak istiyor. İtalyan ekibinin genç golcünün menajeriyle temasa geçtiği iddia edildi.

TRABZONSPOR DA PEŞİNDE

Güven Yalçın'la Trabzonspor'un da ilgilendiği ortaya çıkmıştı. Genç futbolcunun menajeri Ersin Akan, ikinci kez bordo-mavili ekibin kapısını çalmış ve Güven Yalçın cephesinin yıllık ücrette inidirme gittiği belirtilmişti.

DAHA ÖNCE DE SERİE B'DE OYNADI

Beşiktaş'a 2018 yılında Bayer Leverkusen'den transfer olan Güven, 2020-2021 sezonunun devre arasında İtalya Serie B ekibi Lecce'ye kiralanmıştı.

23 yaşındaki futbolcu, geçen sezon siyah-beyazlı formayla 33 resmi maçta görev yaptı. Güven bu karşılaşmalarda 6 gol atarken, 3 de asist yaptı.

Yıldız futbolcu, Süper Lig kariyerinde ise toplam 85 maça çıktı. Güven bu mücadelelerde 18 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Milli futbolcunun güncel piyasa değeri ise 3 milyon Euro civarında... (Fotomaç)

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...