Tgrt Haber

Beşiktaş'tan ayrılan Güven Yalçın'ın yeni takımı belli oldu

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
21 Temmuz 2022 12:24 - Güncelleme : 21 Temmuz 2022 16:39
Beşiktaş'tan ayrılan Güven Yalçın'ın yeni takımı belli oldu
Güven Yalçın,Beşiktaş,transfer

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve yeni sözleşme imzalamayan genç forvet oyuncusu Güven Yalçın'ın yeni takımı belli oluyor. 23 yaşındaki Yalçın, yeni takımıyla sözleşme imzaladı.

Yeni sezon öncesi forvet hattını Cenk Tosun, Wout Weghorst ve Jackson Muleka ile güçlendiren Beşiktaş, sözleşmesi sona eren Güven Yalçın'a ise yeni teklifte bulunmadı. Boşa çıkan genç forvet ise daha önce kiralık olarak forma giydiği İtalya ligine geri dönme kararı aldı.

SÖZLEŞME 3 YILLIK

Adı bir süredir Galatasaray ve Trabzonspor ile de anılan 23 yaşındaki futbolcu, kariyerine Çizme'de devam etme kararı aldı. Yalçın, geçen sene küme düşen Serie B ekiplerinden Genoa'ya transfer oldu.

Transferi resmen duyuran Genoa, Güven ile 3 yıllık sözleşme imzalarken, serbest durumda olan 23 yaşındaki forvet için bonservis bedeli ödemedi.

Beşiktaş'tan ayrılan Güven Yalçın'ın yeni takımı belli oldu

BEŞİKTAŞ İLE ANLAŞAMAYINCA AYRILDI

Beşiktaş ile sözleşme yenilemek için görüşen Güven, mali konularda anlaşma sağlanamadığı için siyah beyazlı kulüpten ayrılma kararı almıştı.

Beşiktaş’a 2018’de transfer olan Almanya doğumlu oyuncu, siyah beyazlı forma ile çıktığı 101 maçta 20 gol attı, 7 asist yaptı. 23 yaşındaki futbolcu 2020-21 sezonuda Lecce'de kiralık olarak forma giymişti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...