Tgrt Haber
11 Nisan 2024 00:01 - Güncelleme : 11 Nisan 2024 00:05

Heyecan dolu gol şöleninin galibi Barcelona

Barcelona, Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında deplasmanda PSG'yi 3-2 yendi. Gecenin diğer maçında ise Atletico Madrid, sahasında Borussia Dortmund'u geçmeyi bildi.

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Heyecan dolu gol şöleninin galibi Barcelona

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında nefes kesici bir mücadeleye sahne oldu. Barcelona, deplasmanda Paris Saint-Germain'i 3-2 mağlup ederek rövanş öncesi büyük bir avantaj elde etti.

Maçın ilk yarısını 37. dakikada Raphinha'nın golüyle 1-0 önde kapatan Barcelona, ikinci yarıya hızlı başlayan PSG'ye karşı zor anlar yaşadı. 48. dakikada Ousmane Dembele ve 50. dakikada Vitinha'nın golleri ile ev sahibi ekip 2-1 öne geçti.

Heyecan dolu gol şöleninin galibi Barcelona - 1. Resim

3-2 GALİP AYRILDI

Ancak Barcelona pes etmedi ve 62. dakikada Raphinha ile skoru 2-2'ye eşitledi. 77. dakikada ise İlkay Gündoğan'ın asistinde Andreas Christensen, Barcelona'yı 3-2 öne geçirdi. Kalan dakikalarda PSG'nin atakları sonuçsuz kaldı ve Barcelona sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Heyecan dolu gol şöleninin galibi Barcelona - 2. Resim

İki takım arasındaki rövanş mücadelesi 16 Nisan'da oynanacak. Öte yandan gecenin diğer maçında ise Atletico Madrid, sahasında Borussia Dortmund'u 2-1 mağlup etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...