Tgrt Haber

Hüseyin Göçek'e dev tepki: Penaltı pozisyonu tartışmalara neden oldu!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
07 Kasım 2022 23:12 - Güncelleme : 08 Kasım 2022 00:03
Hüseyin Göçek'e dev tepki: Penaltı pozisyonu tartışmalara neden oldu!
Spor Toto Süper Lig,Fenerbahçe,Sivasspor,Hüseyin Göçek

Fenerbahçe'nin penaltı golüyle 1-0 kazandığı Sivasspor maçının ilk yarısında yaşanan bir el pozisyonu tartışmalara neden oldu. Sivassporlu futbolcular Serdar Aziz'in ceza sahası içerisinde topa eliyle müdahale ettiğini belirtti ve hakem Hüseyin Göçek'e itiraz etti. Göçek'e bu pozisyonda VAR'dan inceleme uyarısı gelmedi. Sosyal medyada hakem Göçek'e tepki gösterildi.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe'nin Enner Valencia'nın penaltı golüyle kazandığı Demir Grup Sivasspor maçının ilk yarısında tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Konuk ekibin futbolcuları, Serdar Aziz'in ceza sahası içerisinde topa elle müdahale ettiğini belirtti ve Hüseyin Göçek'e yoğun şekilde itirazlarda bulundu.

Göçek, bu pozisyonda 'devam' kararı verirken VAR'la bir süre görüştü. Göçek'e izlemesi yönünde uyarı gelmeyince oyun devam etti.

İşte o pozisyon:

Hüseyin Göçek'e dev tepki: Penaltı pozisyonu tartışmalara neden oldu!

(Görüntü beINSPORTS'tan alınmıştır.)

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1589720782409986048

HÜSEYİN GÖÇEK'E DEV TEPKİ!

Tartışmalı penaltı pozisyonu, verilen-verilmeyen kartlar, ofsayt olmayan pozisyonlara pozisyon bitmeden kalkan bayraklar ve Fenerbahçe'nin kazanarak gole çevirdiği penaltıdan dışarıda olduğu yönündeki görüşlere nedeniyle sosyal medyada binlerce görüş paylaşıldı.

Maçın kontrolünü tamamen yitiren ve mücadelenin kaos futboluna dönmesine neden olan hakem Hüseyin Göçek'e sosyal medyada yoğun bir tepki gösterildi. Ayrıca #FenerbahçeKOLLANIYOR ve Hüseyin Göçek etiketleri kısa süre içinde binlerce paylaşımla Türkiye gündemine girdi.

Hüseyin Göçek'e Fenerbahçe taraftarları da tepki gösterdi. Maç anında tribünlerden küfürlü tezahürata maruz kalan Hüseyin Göçek sosyal medyada da rakip takım taraftarlarından yoğun şekilde tepki aldı.

Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı:

Hüseyin Göçek'e dev tepki: Penaltı pozisyonu tartışmalara neden oldu!

(Görüntü beINSPORTS'tan alınmıştır.)

"TİYATRO DEVAM EDİYOR"

İşte o yorumlardan bazıları:

-Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın: "Hüseyin Göçek gibi hakemler olduğu sürece ve bunun gibilere müsade verenlerle Türk Futbolu gelişmez ama Allahın sopası yok!!!"

-Gazeteci Gökhan Dinç: "Maçı izlerken Hüseyin Göçek ve Özgüç Türkalp sayesinde çok rahat bir maç geçirdi Fenerbahçe. Penaltı, penaltı değil. Dışarıda pozisyon! Rezilsin Hüseyin Göçek!"

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1589696266405294080
 
-Hüseyin Göcek gibi hakemler varken bu lig izlenmez.
 
-Hüseyin Göçek ve Özgüç Türkalp Fenerbahçe - Sivasspor maçının kaderiyle oynadı. İki tane kader anı var; Serdar topla elle oynadı Sivasspor'un net penaltısı verilmedi, F.Bahçe lehine ise dışarda yapılan müdahaleye penaltı verildi.
 
-Faul bile olmayan pozisyondan Batshuayi’ye kırmızı çıkarttı Hüseyin Göçek, Allah bildiği gibi yapsın seni.
 
https://twitter.com/ugurdundarsozcu/status/1589677732379914241
 
-Bir müsabakada bugüne kadar en fazla yanlış karar vermiş hakem ünvanını ele geçirmiş olabilir Hüseyin Göcek. Daha net katlettiği maçlar var ama yüzdesel olarak bu kadar kararı yanlış vermek büyük başarı. Hakemlik kabiliyeti yerlerde resmen!
 
-Serdar Aziz'in eline çarpan topta hakem Hüseyin Göçek VAR'la konuşmasına rağmen penaltıyı vermedi. SKANDAL!
 
-Fenerbahçe taraftarı Hüseyin Göçek’e teşekkür etmek yerine; küfür ediyor.. Cidden değişik bir camia.
 
-Hüseyin Göçek, Fenerbahçe düşmanlığını gösteriyor… Söylenecek çok şey var!
 
-Tiyatro devam ediyor, Hüseyin Göçek ceza sahasında Serdar Aziz'in eline -koluna- çarpan topa penaltı vermedi!
 
https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1589725126823907328

ULTRASLAN'DAN PENALTI TEPKİSİ: "SÜPER LİG DEĞİL, SÜPER SİRK!"

Galatasaray taraftar grubu ultrASLAN da bir paylaşım yaparak maçın hakemi Hüseyin Göçek'e tepki gösterdi. #SüperSirk etiketi ile başlayan paylaşımda, "Haftadan haftaya, takımdan takıma değişen kurallarda bu hafta Fenerbahçeli oyuncuların ceza sahası içinde elle oynamasının serbest, ceza sahası dışındaki düşüşüne penaltı, her türlü itirazının da sarı karttan muaf olduğunu öğrendik.

Şaibede markalaşmış, normalde insan içine dahi çıkamayacak kadar rezil hakemler olan Hüseyin Göçek ve Özgüç Türkalp ikilisi bir kez daha göstermiştir ki : SÜPER LİG DEĞİL, SÜPER SİRK!" ifadeleri kullanıldı.

https://twitter.com/ultrAslan/status/1589701750512312320

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...