Tgrt Haber
31 Ocak 2022 07:32

Galatasaray'ın yeni kalecisi Inaki Pena İstanbul'da: İmzaya geldi

Galatasaray’ın Barcelona’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı İspanyol kaleci Inaki Pena İstanbul’a geldi.

Galatasaray'ın yeni kalecisi Inaki Pena İstanbul'da: İmzaya geldi
inaki pena,galatasaray

Ligde kötü günler geçiren Galatasaray, ara transfer dönemindeki suskunluğunu bozdu. Bu sezon santrfor ve kaleci sıkıntısı çeken sarı kırmızılılar, gündeminin ilk sırasına aldığı Fransız golcü Bafetimbi Gomis’in transferini bitirdi. Ardından kaledeki sorunu çözen Aslan, yeni kalecisini İspanya’da buldu. Barcelona’dan Inaki Pena sezon sonuna kadar kiralandı.

Galatasaray’da kaleci arayışları son buldu. Sarı-kırmızılılar, Barcelona’da forma giyen İspanyol kaleci Inaki Pena ile kiralık olarak anlaşma sağladı. 22 yaşındaki kaleci gece geç saatlerde İstanbul’a geldi. İspanya'nın Barcelona şehrinden uçağa binen Pena, İstanbul'a indi. Pena daha sonra kendisini bekleyen araca binerek havaalanından ayrıldı. Inaki Pena, sağlık kontrolünden geçtikten sonra sarı-kırmızılılara resmi imzayı atacak. Barcelona B forması giyen Inaki Pena bugüne kadar A takımda hiç resmî maçta görev yapmadı.

Öte yandan Galatasaray eski golcüsü Bafetimbi Gomis’i renklerine bağladı. Fransız futbolcuyla 1 yılı opsiyonlu 1,5 yıllık sözleşme imzalanacak. 10 gol atarsa mukavele imzalanacak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...