Tgrt Haber

İsmail Kartal transferi duyurdu: Kaleci geliyor!

25 Temmuz 2023 15:59 - Güncelleme : 25 Temmuz 2023 16:07
İsmail Kartal transferi duyurdu: Kaleci geliyor!
İsmail Kartal,Fenerbahçe,transfer

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yarın oynanacak Zimbru maçı öncesi yaptığı basın toplantısında transfere dair önemli açıklamalarda bulundu. İsmail Kartal çok önemli futbolcularla görüştüklerini belirterek, "Şu anda birkaç tane futbolcunun transferi bitebilir. Bunların başında da kaleci var." dedi. Tecrübeli hoca, Cengiz Ünder sorusuna da cevap verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turundaki Zimbru maçı öncesi basın toplantısında konuştu.

Transfer çalışmalarına dair konuşan İsmail Kartal, kaleci transferi yapacaklarını belirtirken, çok önemli birkaç futbolcuyu bitirmek üzere olduklarını da söyledi.

İsmail Kartal'ın açıklamaları şu şekilde:

"Yaptığımız, yapabileceğimiz transferler var. Yıldız oyuncudan ziyade olması gereken yerlere Transfer yapacağız. Tabii içlerinde yıldız oyuncular da olacak. Başkanımız kaleci transferini yürütüyor. Her türlü çabayı gösteriyor. Biz de bu transfer için başkanımızla görüştük. Şu anda birkaç tane oyuncunun transferi bitebilir. Çok önemli oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor. Bunların arasında kaleci de var."

CENGİZ ÜNDER CEVABI

Cengiz Ünder sorusuna da cevap veren İsmail Kartal, "Cengiz Ünder gibi Avrupa'nın önemli kulüplerinden oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...