Tgrt Haber

İsmail Kartal'dan Fred kararı! Rotasyon yok

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | Sabah
05 Mart 2024 13:46 - Güncelleme : 05 Mart 2024 13:48
İsmail Kartal'dan Fred kararı! Rotasyon yok
Konferans Ligi,Fenerbahçe,Union Saint Gilloise,Fred,İsmail Kartal

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Union Saint Gilloise ile oynayacağı karşılaşmanın ilk 11'i şekilleniyor. Sarı-lacivertlilerde sakatlığını atlatan Fred'in bu maçta ilk 11'de şans bulması bekleniyor. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Hatayspor'u 2-0 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.

İSMAİL KARTAL ROTASYON YAPMAYACAK

Bu karşılaşmanın ardından UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde U.S. Gilloise ile perşembe günü oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan sarı-lacivertlilerde ilk 11 şekilleniyor.

Sabah gazetesinde yer alan haberde İsmail Kartal'ın bu maçta rotasyona gitmeyeceği ve ideal kadroyla sahada olacağı ifade edildi.

FRED 11'DE BAŞLIYOR

Haberde, sakatlığını atlatan ve Hatayspor maçının kamp kadrosuna dahil edilen Fred'in ilk 11'de başlamasının beklendiği belirtildi.

Brezilyalı oyuncu Hatayspor maçının 66. dakikasında oyuna dahil olmuştu.

Dzeko'nun maç içindeki durumuna göre ise ilerleyen dakikalarda Michy Batshuayi'nin oyuna daha erken girebileceği kaydedildi.

İsmail Kartal'dan Fred kararı! Rotasyon yok - 1. Resim

22 MAÇTA 6 ASİST YAPTI

Fenerbahçe'ye sezon başında transfer olan Fred, sarı-lacivertli takımda 22 maçta süre aldı. Brezilyalı oyuncu bu maçlarda 6 asist yaparak takımına katkı sağladı.

Yıldız isim gösterdiği performansla sarı-lacivertli takımı orta sahada sırtlayan isim oldu. Brezilyalı oyuncunun oynamadığı maçlarda Fenerbahçe ciddi sorunlar yaşarken puanlar da kaybetti.

U.S. GILLOISE-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union Saint Gilloise'yla son 16 turu ilk maçını 7 Mart Perşembe günü deplasmanda oynayacak.

Sarı-lacivertliler bu eşleşmenin rövanşında rakibini 14 Mart Perşembe günü Kadıköy'de konuk edecek.

Turu geçen taraf Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükselecek.

Kaynak: TGRT Haber | Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...