Tgrt Haber
12 Haziran 2022 11:27 - Güncelleme : 12 Haziran 2022 11:34

Jesus'un listesindeki isim formayı giymeye hazırlanıyor! Fenerbahçe ilk transferini açıklanacak

Teknik direktör koltuğuna Jorge Jesus getiren Fenerbahçe, ilk transferini açıklamaya hazırlanıyor. Sarı lacivertli yönetim Jesus’un listesinde bulunan genç orta saha oyuncusu Lincoln Henrique ile prensip anlaşmaya vardı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Fotomaç
Jesus'un listesindeki isim formayı giymeye hazırlanıyor! Fenerbahçe ilk transferini açıklanacak
,transfer,Lincoln Henrique

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolası ile çıkan Fenerbahçe, dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Teknik direktör bilmecesi sona eren sarı lacivertli ekipte Jesus’un listesi doğrultusunda transfer çalışmalarını hızlandırdı. Forvet ve kanat oyuncusu almak için girişimlerini hızlandıran Fenerbahçe sürpriz bir şekilde orta saha oyuncusuna imza attırmaya hazırlanıyor.

OYUNCU İLE PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

Sarı lacivertli takım Lincoln Henrique ile prensip anlaşmasına vardı. Kulübü ile yapılan görüşmeler de olumlu yönde ilerlerken  Santa Clara'nın başkanı İsmail Uzun "En iyi teklif Fenerbahçe'den geldi. Kısa süre içinde transferin resmiyet kazanması bekleniyor. Lincoln de süreci takip ediyor." İfadelerini kullandı.

BONSERVİS BEDELİ 3.5 MİLYON EURO

Kanarya, genç orta saha için Santa Clara'ya 3.5 milyon euro ödeyecek. Genç 10 numaranın sarı- lacivertlilere 4 sezon için imza atacağı kaydedildi. 23 yaşındaki futbolcunun Kanarya'ya maliyeti yıllık 700 bin euro olacak.

LINCOLN HENRIQUE KİMDİR?

  • Tam adı Lincoln Henrique Oliveira dos olan futbolcu, 7 Kasım 1998 tarihinde Brezilya'nın Porto Alegre kentinde dünyaya geldi.
  • Futbola ülkesinin Gremio takımının altyapısında başlayan Brezilyalı futbolcu, 2015 yılında aynı takımla profesyonel sözleşme imzaladı.
  • 2017 yılında Süper Lig ekiplerinden Rizespor'a kiralanan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu 2018/2019 sezonunu America-MG'de kiralık olarak geçirdi.
  • 2019/2020 sezonunda Santa Clara'ya gönderilen 1.78 boyundaki 10 numara, geçtiğimiz sezon çıktığı 44 maçta 7 gol ve 10 asist kaydederek dikkatleri üzerine çekti.
  • Portekiz ekibiyle olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam eden Lincoln Henrique'nin güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro.

Jesus'un listesindeki isim formayı giymeye hazırlanıyor! Fenerbahçe ilk transferini açıklanacak

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...