Tgrt Haber
23 Eylül 2022 06:51 - Güncelleme : 23 Eylül 2022 06:58

Jorge Jesus ile ilgili Portekiz basınından şaşkına çeviren iddia! Yok artık daha neler

Fenerbahçe’nin bu sene oynadığı hücum futbolunun baş mimarı olan deneyimli Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile ilgili ülkesinden çok ilginç bir haber geldi. Portekiz basını Jesus’un Fenerbahçe’de mutsuz olduğunu öne sürerek sezon sonunda Brezilya’ya dönmek istediğini iddia etti.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Jorge Jesus ile ilgili Portekiz basınından şaşkına çeviren iddia! Yok artık daha neler
Jorge jesus,fenerbahçe,portekiz basını,brezilya,ali koç

Oynadığı futbolla her kesim tarafından büyük beğeni toplayan Fenerbahçe’de dillerde şampiyonluk şarkıları düşmüyor. Hücum futbolu ve önde baskı ile rakiplerine korku salan sarı lacivertliler ligin de en çok gol atan ve en çok pozisyona giren takımı oldu. Bu başarıda kuşkusuz en büyük mimarlardan birisi de deneyimli teknik direktör Jorge Jesus. Türkiye’ye geldikten sonra adeta ezber bozan ve çoğu futbol yorumcusunun düşüncelerini terse çeviren Portekizli teknik adam ile ilgili ülkesinden ilginç bir iddia ortaya atıldı.

JORGE JESUS FENERBAHÇE’DEN AYRILIYOR MU?

Milli arada Jorge Jesus’un Brezilya’ya gitmesini Portekiz basını farklı yorumladı. Ülkenin gazetelerinden Record, Jesus’un Fenerbahçe’de mutsuz olduğunu ve sezon sonunda Brezilya’ya dönmek istediğini iddia etti. Haberde ayrıca Jesus’un Atletica Mineiro’yla görüştüğü öne sürüldü.

FENERBAHÇE İDDİALARI YALANLADI

Söz konusu iddiaları  Fenerbahçe yönetimi net bir şekilde yalanladı. Jesus’un Türkiye’de Jesus’un keyifli bir dönem geçirdiğini söyleyen yönetim kendisine sağlanan imkanlardan, taraftarın tutkusundan ve takımın performansından son dereceği memnun olduğunu ifade etti.  Ayrılık gibi bir düşüncesinin olmadığı belirtilirken aksine 1 yıllık sözleşme imzalanan hocayla sezon sonunda yeniden masaya oturulacağı ifade edildi. 

 

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...