Tgrt Haber

Jorge Jesus stoperde o ismi istedi, yönetim harekete geçti

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Sabah
17 Kasım 2022 11:00 - Güncelleme : 17 Kasım 2022 11:08
Jorge Jesus stoperde o ismi istedi, yönetim harekete geçti
fenerbahçe,jesus,stoper,transfer

Son dakika haberi: Fenerbahçe ara transfer dönemi için çalışmaları hızlandırdı. Sezon sonu mutlak şampiyon olmak isteyen sarı lacivertli ekipte Peres’in ciddi sakatlığı nedeniyle Szalai neredeyse bütün maçlarda oynamak zorunda kaldı. Portekizli teknik direktör Jorge Jesus yönetime isim vererek yerli stoperi kadrosunda görmek istediğini yönetime iletti.

Süper Lig’de 2022 Dünya Kupası arasına lider olarak giren Fenerbahçe, ara transfer dönemi için şimdiden düğmeye bastı. Sezon sonu şampiyonluğu göğüslemek isteyen  Fenerbahçe’de özellikle stoper için çeşitli isimler konuşulmaya başladı. Luan Peres’in ciddi sakatlığı sonrasında bütün maçlara çıkan Attila Szalai  25 mücadelede forma giymek zorunda kaldı. Yapılacak olan takviye ile birlikte sarı lacivertliler elini güçlendirecek.

JORGE JESUS STOPER İSTİYOR

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus’un da stoper bölgesine takviye istediği öğrenilirken bu talep yönetime iletildi. Portekizli hoca yapılacak olan transfer ile ilk sistemi olan üçlü savunma kurgusuna dönebilmeyi ve elinin güçlenmesini istiyor.

HEDEF YERLİ OYUNCU

Kadroda yabancı sayısının çokluğu, yönetimi şu an için yerli isimlere yöneltmiş durumda. Adana Demirspor'da forma giyen ve gösterdiği başarılı performansla A Milli Takım'a yükselen Samet Akaydın listeye alındı. 28 yaşındaki futbolcu sarı-lacivertli formayı giymeye sıcak bakarken, Adana Demirspor'un 3 milyon Euro'luk bonservis beklentisi var.

KAAN AYHAN’DAN VAZGEÇİLMEDİ

Sarı-lacivertliler, yaz ayında Kaan Ayhan için nabız yoklamış ancak Sassuola kulübü 7 milyon talep edince transferden çekilmişti. Yönetim Kaan için yine şansını deneyecek ancak 4 milyon Euro'dan fazla bir rakama çıkmayı düşünmüyor.

Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...