Tgrt Haber

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus kararını verdi! Brezilya iddiaları hakkında açıklama...

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
13 Aralık 2022 10:30 - Güncelleme : 13 Aralık 2022 11:45
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus kararını verdi! Brezilya iddiaları hakkında açıklama...
Jorge Jesus,Fenerbahçe,Brezilya

2022 Dünya Kupası'nın en büyük favorisi olarak gösterilen ancak turnuvaya çeyrek finalde veda eden Brezilya'da teknik direktör arayışları başladı. Tite'nin yerine adı geçen isimlerden Fenerbahçe'nin deneyimli hocası Jorge Jesus, hakkındaki iddialarla ilgili açıklamada bulundu.

Brezilya'da 2019 yılında çalıştırdığı Flamengo ile lig şampiyonluğu ve Copa Libertadores'i kazanma başarısı gösteren Jorge Jesus, Brezilya Milli Takımı'nın Dünya Kupası'na erken havlu atmasından sonra gündeme geldi. Binlerce Brezilyalı, Jesus'un takımın başına geçmesi için sosyal medyadan mesaj yağdırdı.

Portekizli hoca, ülke basınında da en güçlü adaylardan biri olarak gösterilmeye başlandı. Bu durum Fenerbahçe cephesinde ciddi rahatsızlığa yol açtı. Tecrübeli çalıştırıcıdan beklenen açıklama geldi.

JESUS'TAN BREZİLYA AÇIKLAMASI

Son dönemde konuyla ilgili çok telefon alan 68 yaşındaki teknik adamın, durumu soran yakın çevresine, "Fenerbahçe'ye 1 yıllık imza attım. Prensipleri olan bir adamım. Sözleşmemin devam ettiği takımları yarı yolda bırakmam. Burada çok seviliyorum ve mutluyum. Hem yönetim hem de taraftar bana güveniyor. Şampiyonluğun en güçlü adayı biziz" dediği öne sürüldü.

TİTE'NİN YERİNE DÜNYACA ÜNLÜ HOCA

Öte yandan Jesus'tan olumsuz sinyal alan Brezilya'nın, Real Madrid'in dünyaca ünlü hocası Carlo Ancelotti'yi takımın başına getirmek için harekete geçtiği bildirildi. Sambacıların İtalyan hocaya ilk teklifi yaptığı ve olumlu cevap aldığı öğrenildi.

UOL Esporte'de yer alan habere göre, Brezilya Futbol Federasyonu arasında yüz yüze bir görüşme yapan Carlo Ancelotti, takımın başına geçmek istediğini ancak Haziran 2023'ten sonra göreve başlamak istediğini ifade etti.

Ancelotti'nin Real Madrid ile görüşerek tazminatsız ayrılma konusunda Brezilya'ya teminat verdiği belirtildi. Haziran ayına kadar sadece mart ayının sonu ve nisan ayının başında maçları olan Brezilya, İtalyan hocadan gelen olumlu yaklaşım sonrası düşünmek için süre istedi. Bu maçlar için bir formül bulunması halinde Brezilya'nın Ancelotti ile el sıkışacağı vurgulandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...