Tgrt Haber

Jorge Jesus'tan Fenerbahçe taraftarına tepki!

24 Nisan 2023 22:19 - Güncelleme : 24 Nisan 2023 23:01
Jorge Jesus'tan Fenerbahçe taraftarına tepki!
Fenerbahçe,İstanbulspor,Jorge Jesus

Sarı-lacivertlilerin tecrübeli teknik direktörü Jorge Jesus, Fenerbahçe'nin İstanbulspor ile 3-3 berabere kaldığı maç sonrası taraftarlarla gerginlik yaşadı.

Fenerbahçe, Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada evinde son dakikada yediği golle İstanbulspor ile 3-3 berabere kaldı. 

İstanbulspor maçı sonrası oyuncularını saha içinde toplayan Jorge Jesus, takımına konuşma yaptı. Sonrasında tribünlerden alkış bekleyen Portekizli teknik adam, tribünlerden ıslık sesleri yükselince tepki gösterdi. 

Arda Güler, Jesus'u alarak soyunma odasına gitti.

Jorge Jesus'tan Fenerbahçe taraftarına tepki!

ARDA GÜLER: "ÇOK ÜZGÜNÜZ"

Taraftarlarına karşı çok mahcup olduklarını belirten Arda Güler, "Kesinlikle kazanmamız gereken bir maçtı. Başka bir şeye tahammül edecek artık gücümüz de kalmadı. Taraftarlarımızdan özür dileriz. Çok mahcubuz. Attığım goller, kazansak önemli olacaktı ama şu an hiçbir şey ifade etmiyor. Çok üzgünüz." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...