Tgrt Haber
01 Haziran 2022 08:42 - Güncelleme : 01 Haziran 2022 10:41

Jorge Jesus'un sözleşmesinde dikkat çeken detay: Parasını bırakmadı!

Son dakika Fenerbahçe spor haberi: Fenerbahçe aylardır uğraş verdiği Jorge Jesus'ta mutlu sona ulaştı ve tecrübeli hocayı İstanbul'a getirdi. Jesus'un Benfica ile olan sözleşmesindeki 31 Mayıs detayı da dikkat çekti.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Jorge Jesus'un sözleşmesinde dikkat çeken detay: Parasını bırakmadı!
Fenerbahçe,Jorge Jesus,Benfica

Fenerbahçe, dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jorge Jesus'u İstanbul'a getirdi. Jesus gece saatlerinde İstanbul'a geldi. Son detayların halledilmesinin ardından birkaç gün içinde tecrübeli hoca ile resmi sözleşme imzalanacak.

31 MAYIS DETAYI!

Portekiz ekibi Benfica'dan geçtiğimiz Aralık'ta ayrılan Jesus'un fesih sözleşmesindeki bir madde dikkat çekti. Maddeye göre Jesus için, "Yeni iş bulamazsa, 31 Mayıs 2022'ye dek her ay maaşını almaya devam eder." ifadesi yer aldı.

Jesus bu maddeyi dikkate aldı ve Fenerbahçe ile anlaşmasını açıklamak için 31 Mayıs’ın geçmesini bekledi.

1 YILLIK ANLAŞMA

Her fırsatta Brezilya Milli Takımı'nı çalıştırmanın en büyük hayali olduğunu belirten Jorge Jesus, Fenerbahçe'den bir yıllık sözleşme istiyor. Bunu da 'Birbirimizi tanımak için bir yıllık sözleşme iyi' diyerek vurguluyor. Fenerbahçe, dünyaca ünlü hocasını hemen kaybetmek istemiyor. Bunun için 1+1'de ısrar ediyor. Taraflar, İstanbul'da son kararı verecek.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...