Tgrt Haber

Jose Mourinho kancayı taktı! Fenerbahçeli yıldızı Roma'ya istiyor

04 Ocak 2022 16:29
Jose Mourinho kancayı taktı! Fenerbahçeli yıldızı Roma'ya istiyor
fenerbahçe,roma,mourinho,transfer

İtalyan devi Roma'nın teknik direktörü Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin genç yıldızını transfer etmek için kolları sıvadı. Portekizli çalıştırıcı, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncuyu bedelsiz olarak kadroya katmanın planlarını yapıyor.

Vitor Pereira ile yolların ayrılmasından sonra devre arası transfer döneminde önceliği teknik direktöre veren Fenerbahçe’de takıma yapılacak takviyelerin yanı sıra ayrılacak futbolcular da önem taşıyor. 

YÖNETİM PRENSİPTE ANLAŞTI

Kontratı sezon sonunda bitecek olan futbolcuların bazılarıyla yolların ayrılması beklenirken, bazılarıyla ise yeni sözleşme için masaya oturulacak.

Sarı lacivertlilerde sözleşmesi uzatılması planlanan futbolcular arasında Berke Özer ilk sırada geliyor. Altay Bayındır’ın sakatlanmasından sonra kaleyi devralan 21 yaşındaki kaleciyle yeni sözleşme için büyük oranda anlaşma sağlandı.

Jose Mourinho kancayı taktı! Fenerbahçeli yıldızı Roma'ya istiyor
Fenerbahçeli Berke Özer Jose Mourinho'nun kıskacında...

İTALYA'DAN BERKE'YE DEV TALİP

Ancak performansıyla büyük beğeni toplayan genç kaleciye Avrupa’dan da talip çıktı. İtalya’nın köklü kulüplerinden AS Roma, başarılı file bekçisi için kolları sıvadı.

İtalyan basınında çıkan habere göre; Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, Berke Özer’i transfer listesine ekledi. Özer’i oldukça beğenen ve Sportif direktör Tiago Pinto’dan genç kaleciyi takip etmesini isteyen Portekizli çalıştırıcı, piyasa değeri 3,5 milyon Euro olan Berke Özer’i bedelsiz olarak kadroya katmayı amaçlıyor.

BERKE'NİN GÖNLÜ FENER'DEN YANA

Öte yandan Berke Özer'in şimdilik sarı lacivertli kulüpten ayrılmayı düşünmediği öne sürülüyor. Altay'ın yokluğunda Galatasaray derbisinde kaleyi koruyan ve o maçtan bu yana performansıyla devleşen genç kaleci, gelecekteki planlarıyla ilgili "Hayallerimin takımındayım. Bu takımın birinci kalecisi olmak istiyorum" şeklinde açıklama yapmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...