Tgrt Haber
17 Kasım 2022 20:08 - Güncelleme : 17 Kasım 2022 20:21

Josef de Souza'dan 'kalma' kararı: Güneş'ten yıldızlara özel ilgi!

Eylül ayında oynanan Ankaragücü maçında yaşanan olaylar sonrası ayrılık açıklaması yapan Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza'dan yeni bir karar geldi. Kulübü Beşiktaş'la yeni bir anlaşma yapmak için masaya oturduğu iddia edilen oyuncuya, taraftardan tepki gelirken Şenol Güneş'in, başarılı oyuncuyla birlikte Dele Alli, Rosier ve Salih Uçan ile özel olarak ilgileneceği öğrenildi.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
Josef de Souza'dan 'kalma' kararı: Güneş'ten yıldızlara özel ilgi!
Josef de Souza,Beşiktaş,Ankaragücü

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında karşılaştığı Ankaragücü maçında yaşanan olaylar sonrası ayrılık açıklamasıyla taraftarı üzen Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza, bu defa farklı kararla kızdırdı. 

NTV'de yer alan habere göre, Beşiktaş'taki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Josef de Souza'nın, kulüple bir yıllık yeni anlaşma imzalamaya hazır olduğu belirtildi.

Josef de Souza'dan 'kalma' kararı: Güneş'ten yıldızlara özel ilgi!

'AYRILIK' AÇIKLAMASI

Ankaragücü maçından sonra düzenlediği basın toplantısında, "Kendimi güvende hissetmediğim bir ligde durmak istemiyorum. Önümüzdeki sezon burada kalmayacağım" açıklamasını yapan ve o günden sonra performansında düşüş gözlenen başarılı orta sahanın bu kararı taraftardan ters etki gördü. Siyah beyazlı taraftarlar, sosyal medyadan yönetime sözleşme imzalanmaması konusunda çağrıda bulundu.

GÜNEŞ'TEN ÖZEL İLGİ

Öte yandan teknik direktör Şenol Güneş'in, Dünya Kupası için verilen arada Josef De Souza, Salih Uçan, Rosier ve Dele Alli ile özel olarak ilgileneceği öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...