Tgrt Haber
22 Eylül 2022 19:04 - Güncelleme : 22 Eylül 2022 19:12

Juan Mata'nın sözleşmesindeki madde ortaya çıktı

Galatasaray haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray sahasında lider Konyaspor'u 2-1'lik skorla devirmişti. Kadroya dahil edilen yıldızlarla sezon sonu mutlak şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen sarı-kırmızılılarda Juan Mata ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanmıştı. Yıldız futbolcunun sözleşmesindeki madde ortaya çıktı.

Juan Mata'nın sözleşmesindeki madde ortaya çıktı
Galatasaray,Juan Mata

Galatasaray'da Icardi ve Mertens ile birlikte transfer döneminde en çok konuşulan isimlerden biri de Juan Mata olmuştu. Cimbom, 34 yaşındaki İspanyol yıldızı 1+1 yıllığına kadrosuna katmıştı.

Ajansspor'un haberine göre; 1+1 yıllık kontrat imzalanan futbolcunun +1 yıllık kısmının uzaması için 25 maçta süre alması gerekiyor.

Sarı-kırmızılılar KAP'a yaptığı açıklamada Juan Mata'nın yıllık maaşını açıklamıştı. İspanyol yıldız, Galatasaray'dan bu sezon için toplam 1.9 milyon Euro kazanacak.

MATA'YA ÖZEL İLGİ

Milli arada çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, takımın son transferlerinden Juan Mata'yla özel olarak ilgileniyor. Diğer transferlere göre daha fazla idman ve maç eksiği bulunan deneyimli oyuncu için özel bir çalışma programı uygulayan Buruk'un, İspanyol 10 numarayı milli arada göreve tamamen hazırlamayı planladığı kaydedildi.

Manchester United'daki macerasını tamamlamasının ardından sadece bireysel idmanlarla yeni sezona hazırlanan 34 yaşındaki futbolcunun, eksiklerini kapatıp forma yarışına kısa sürede dahil olması bekleniyor.

Kasımpaşa ve Konyaspor maçlarında kadroda olmayan Juan Mata'nın Adana Demirspor karşılaşmasının kadrosunda yer alması bekleniyor.

Real Madrid altyapısında yetişen Juan Mata'nın kariyerinde Valencia, Chelsea, Manchester United ve Galatasaray takımları bulunuyor. Geçen sezon Manu'da 4'ü ilk 11, 12 maçta süre alan Mata skora katkı sağlayamamıştı.

Juan Mata'nın sözleşmesindeki madde ortaya çıktı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...