Tgrt Haber
15 Kasım 2022 23:22 - Güncelleme : 15 Kasım 2022 23:42

Katar Dünya Kupası'nda 'kiralık taraftar' iddiası!

Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası öncesi ilginç bir iddia ortaya atıldı. Ev sahibi ülkenin, stadyumların boş kalmaması adına taraftar tuttuğu öne sürüldü.

Katar Dünya Kupası'nda 'kiralık taraftar' iddiası!
Katar,Dünya Kupası

2022 Katar Dünya Kupası öncesi ilginç bir iddia ortaya atıldı. Ortaya çıkan bazı görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Görüntülerde Brezilya, İspanya, Almanya, Portekiz, İngiltere ve Arjantin formaları giyen yüzlerce kişi yürüyüş yapıyor. Yorumlarda ise bu insanların, o ülke vatandaşlarına hiç benzemediği vurgulanıyor. Katar'ın, bu kişileri para karşılığında tuttuğu iddia ediliyor.  Bu vatandaşların Pakistan'dan getirildiği ve günlük 10 dolar ücretin yanı sıra yemek parası ve kalacak yer sağlandığı da belirtiliyor.

Videoları yayınlayan hesap, bir Katar tanıtım platformuna ait. Konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Bazı ülkeler Katar'daki yaptırımlar nedeniyle Dünya Kupası'nı boykot ediyor. Katar'ın boykottan etkilenmediğini göstermek için böyle bir hamle yapmış olabileceği de konuşuluyor.

Katar Dünya Kupası'nda 'kiralık taraftar' iddiası!

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet gülsün 16 Kasım 2022 18:12

Bende kiralık taraftar olmak istiyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...