Tgrt Haber

Yabancı kuralı değişiyor mu! İşte kulüplerin TFF'den talebi

13 Nisan 2022 06:39 - Güncelleme : 13 Nisan 2022 07:17
Yabancı kuralı değişiyor mu! İşte kulüplerin TFF'den talebi

Süper Lig ekipleri yeni sezonda 7+4 olarak hayata geçecek yabancı sayısının bir sezon daha esnetilmesini istiyor

Trabzonspor ve Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kulüpler Birliği toplantısının ardından yeni sezonda kulüpleri sıkıntıya sokacak yabancı oyuncu kuralı ve yayın ihalesi hakkında bilgilendirme yaptı.

YABANCI 8+3 OLSUN

Kulüpler olarak önümüzdeki sezon hayata geçecek olan 7+4 olan yabancı kuralının 8+3 olarak bir sene daha devam etmesini talep ettiklerini belirten Ağaoğlu "Kulüplerimizin sözleşmeli oyuncuları var, bu sözleşmeleri bitirmemiz gerekiyor" ifadesini kullandı.

YAYINDA TOP YARDIMCI'DA

Ahmet Ağaoğlu "Yayın ihalesi konusunu Servet Yardımcı (Şu anki TFF Başkanı) yönetiyor. İhaleyle ilgili olarak yasal yetki Türkiye Futbol Federasyonu'nda. Biz Kulüpler Birliği ve kulüpler olarak görüşlerimizi ve çekincelerimizi ifade ediyoruz. Sayın Servet Yardımcı ile görüşmem oldu, bunu kulüp başkanlarımızla paylaştım. Taraflar görüşlerini dile getiriyor. Sayın Servet Yardımcı 1,5 ay içerisinde bu işi sonuçlandırmak istiyor" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...