Tgrt Haber
15 Eylül 2022 13:10 - Güncelleme : 15 Eylül 2022 13:17

Türkiye Kupası'nda tarihi skor: Kale boş olsa bu kadar gol olmaz

Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu'nda Ağrı 1970 Spor deplasmanda 12 Bingölspor'u 10-1'lik skorla yendi. Sahalarda eşine az rastlanır skor sonrası sosyal medyada birçok kullanıcı "Kale boş olsa bu kadar gol olmaz" yorumunda bulundu.

Türkiye Kupası'nda tarihi skor: Kale boş olsa bu kadar gol olmaz
Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu'nda kupa tarihine geçecek bir maç oynandı. Ağrı 1970 Spor ile 12 Bingölspor arasında oynanan karşılaşmada Ağrı ekibi rakibini tam 10 golle mağlup etti. 12 Bingölspor'un sadece bir gol atabildiği maç, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Maçın skoru üzerine sosyal medyada birçok kullanıcı, "Kale boş olsa bu kadar gol olmaz" yorumunda bulundu. 

MURAT TORUN'DAN HAT-TRICK

Karşılaşmada Ağrı 1970 Spor'un gollerini Murat Torun (3), Burak Seres (2), Muhammet Yavaş, Ahmet Kutlu (2), Hakan Sevinç ve Kıraç Baş kaydetti. 12 Bingölspor'un tek golü ise Yasin Aleci'den geldi.

KURALAR 16 EYLÜL'DE ÇEKİLECEK

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kura Çekimi, 16 Eylül Cuma günü TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...