Tgrt Haber

Luan Peres için transfer talebi: Kampanya başlattılar

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
19 Ekim 2023 15:24 - Güncelleme : 19 Ekim 2023 15:32
Luan Peres için transfer talebi: Kampanya başlattılar
Fenerbahçe,Luan Peres,transfer,Santos

Fenerbahçe'nin tecrübeli stoperi için sürpriz bir hamle geldi. Brezilya ekibi Santos'da taraftarlar Luan Peres'in transfer edilmesine yönelik kampanya başlattı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon başında 3 yllık sözleşme imzalayarak Marsilya'dan transfer ettiği Luan Peres'in takımdan ayrılma ihtimali ortaya çıktı.

Sarı-Lacivertlilerin kadrosuna katmak için 5.23 milyon Euro ödediği 28 yaşındaki savunmacı, sol dizinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ekim ayı başında ameliyat olmuştu.

SANTOS TARAFTARI HAREKETE GEÇTİ

Fenerbahçe'de sakatlığı yüzünden lisansı dondurulan Luan Peres için dikkat çeken bir transfer kampanyası başlatıldı.

KAMPANYA BAŞLATTILAR

Son yıllarda Brezilya Serie A'da şampiyonluk yarışından uzak kalan Santos'ta taraftarlar, sosyal medyada Luan Peres'in takıma katılması için kampanya başlattı.

Santos taraftarının bu hareketi Brezilya basının gündem oldu.

SANTOS, PERES'TEN KAR ETMİŞTİ

Santos, Luan Peres'in bonservisini 2020-21 sezonunun ara transfer döneminde Club Brugge'dan 2.8 milyon Euro'ya almış ve oyuncuyu sezon sonunda Marsilya'ya 4.5 milyon Euro karşılığında satmıştı.

Kaynak: NTV Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...