Tgrt Haber

Dinamo Kiev’in Fenerbahçe maçında tam 30 dakika sahada yattığı hesaplandı! Bunu nasıl açıklayacaksın Lucescu?

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
11 Eylül 2022 15:22 - Güncelleme : 11 Eylül 2022 15:30
Dinamo Kiev’in Fenerbahçe maçında tam 30 dakika sahada yattığı hesaplandı! Bunu nasıl açıklayacaksın Lucescu?
Lucescu,fenerbahçe,dinamo kiev,uefa

UEFA Avrupa Ligi’nin ilk maçında Kadıköy’de Fenerbahçe ile karşılaşan Dinamo Kiev’in saha içinde zaman geçirme süresi 30 dakikayı aştı. Kendi ülkesinden de tepki alan Lucescu’nun Kiev’i oyunculara oynattığı rezil futbolu istatistikler bir kez daha gözler önüne serdi. 

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe evinde ağırladığı Dinamo Kiev’i uzatmalarda attığı golle devirerek gruba 3 puan ile başladı. B Grubu’na galibiyet ile moralli şekilde başlayan Fenerbahçe’nin galibiyetinin yanı sıra girdiği pozisyonlar ve ‘futbol oynama’  isteği büyük beğeni topladı. Çünkü Mircea Lucescu’nun takımı futbol oynamaya değil aksine oynatmamaya yönelik adımlar attı. Oyuncular dakikalarca yerde yattı ve tribünleri tahrik etmeye çalıştı.

LUCESCU TAKIMINI GÖRMEDİ, FENERBAHÇE’Yİ SUÇLADI

Maç sonu mağlubiyete kılıf alan Lucescu kendi yaptıkları faulleri görmemezlikten gelerek “Fenerbahçe sert oynadı. Bir oyuncum hastanelik oldu. Kalecim dizinden sakatlandı” diyerek Fenerbahçe’yi eleştirdi.

Fenerbahçe’nin teknik patronu Jorge Jesus, Lucescu’ya cevap vererek “Maç sonu konuşmadım. Ama ona isterse istatistikleri gönderebilirim” dedi.  Sakat bahanesi ile dakikalarca yerde yatan oyunculara hatırlatan Jesus ayrıca maç sonrasında kaleciye tepki göstererek “Şimdi yere yat” dedi.

https://twitter.com/tgrthabertv/status/1568189208505851904

30 DAKİKA ÇALDI

Maçın üzerinden günler geçmesine rağmen etkisi ise devam ediyor. Oynattığı futbolla büyük tepki gören Lucescu’nun sözlerini yalanlayacak istatistik ortaya çıktı. Dinamo Kiev’in Fenerbahçe karşısında uyguladığı ‘zaman çalmaya’ yönelik futbolu, Avrupa medyasının da dikkatini çekti. The Athletic, Ukrayna ekibinin futbolcularının 90 dakikalık karşılaşmada çeşitli gerekçelerle oyunu 29 dakika 38 saniye durdurduğunu hesapladı.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...