Tgrt Haber
30 Ocak 2022 23:18

ManU'yu sarsan skandal! Kız arkadaşına istismara kalkışan yıldız futbolcu tutuklandı

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United korkunç bir olayla sarsıldı. Takımın başarılı oyunculardan Mason Greenwood, kız arkadaşına şiddet uygulayıp cinsel istismara kalkıştığı gerekçesiyle tutuklandı.

ManU'yu sarsan skandal! Kız arkadaşına istismara kalkışan yıldız futbolcu tutuklandı
Mason Greenwood,Manchester United,tutuklama

İngiltere büyük bir skandalla çalkalanıyor. Ülkenin köklü kulüplerinden Manchester United'da forma giyen Mason Greenwood'un adı büyük bir skandala karıştı.

KIZ ARKADAŞINA İSTİSMARDAN TUTUKLANDI

İngiltere'yi çalkalayan skandala göre; 20 yaşındaki İngiliz futbolcu, kız arkadaşı manken Harriet Robson'a cinsel istismara kalkışıp şiddet uyguladı. İddialar sonrası gözaltına alınan Greenwood, Manchester emniyetinin yürüttüğü soruşturma sonucunda tecavüze ve fiziksel şiddet suçlarından tutuklandı.

Olaya ilişkin soruşturma devam ederken, İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Greenwood'un eski kız arkadaşı tarafından sosyal medyada şiddete uğradığına ilişkin fotoğraflar, video ve ses kayıtları yayınlandı.

ManU'yu sarsan skandal! Kız arkadaşına istismara kalkışan yıldız futbolcu tutuklandı

MANU KADRO DIŞI BIRAKTI

Konuya ilişkin Manchester United kulübünden de açıklama geldi. Söz konusu açıklamada Greenwood hakkında soruşturma açıldığını, bu süre zarfında İngiliz oyuncunun antrenmanlara ve maçlara alınmayacağını duyuruldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...