Tgrt Haber
23 Aralık 2021 21:00

Marsilya, Galatasaray'ın genç yıldızının peşinde! Bartuğ Elmaz...

Son dakika haberi: UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın da yer aldığı grubu 3. sırada tamamlayarak Konferans Ligi'ne düşen Marsilya'nın ocak ayı transfer listesi sızdırıldı. Fransız basını, Galatasaray'ın 18 yaşındaki genç yıldız adayı Bartuğ Elmaz'ı da Marsilya'nın transfer hedeflerinden biri olarak gösterdi.

Marsilya, Galatasaray'ın genç yıldızının peşinde! Bartuğ Elmaz...
Galatasaray,Lazio,Marsilya,UEFA Avrupa Ligi,Bartuğ Elmaz

Galatasaray'ın Lazio galibiyetiyle lider başladığı ve son maçta yine Lazi maçıyla lider bitirdiği UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda 3. olarak Konferans Ligi'ne düşen Marsilya'da ara transfer çalışmaları başladı. Fransız basını, Ligue 1'de de 3. sırada bulunan Marsilya'nın ocak ayı için bazı isimleri gündemine aldığını yazarken, transfer listesini de paylaştı.

MARSİLYA, BARTUĞ ELMAZ'IN PEŞİNDE!

Foot-sur7'de yer alan haberde; Galatasaray'ın genç yıldız adayı Bartuğ Elmaz'ın da Fransız kulübünün transfer hedeflerinden biri olduğu öne sürüldü. 18 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Galatasaray U19 takımıyla çıktığı 7 maçta 3 gol atarken, Avrupa Ligi'nde 4-2 kazanılan Marsilya maçında ise 1 dakika görev yapmıştı.

ALEXIS SANCHEZ DE LİSTEDE

4 kişilik listede Bartuğ Elmaz'ın yanı sıra Inter'den Alexis Sanchez, Anderlecht'ten Sergio Gomez ve Valencia'dan Daniel Wass da yer alıyor.

Öte yandan haberde dikkat çeken bir diğer detay ise Marsilya'nın mali durumu... Fransız kulübünün mali olarak kötü bir dönemden geçtiği ve bu nedenle yönetimin ocak ayında çok fazla transfer yapmayı düşünmediği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...