Tgrt Haber
01 Temmuz 2021 15:17

Martin Linnes Trabzonspor'a önerildi

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Martin Linnes kulüp arıyor. Norveçli bek oyuncusunun transferi için gündeme gelen son takım Trabzonspor. 29 yaşındaki futbolcunun temsilcileri, bek arayan bordo-mavililere iki kanatta da oynaması dolayısıyla Linnes'i önerdi.

Martin Linnes Trabzonspor'a önerildi
Galatasaray,Trabzonspor,Martin Linnes

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Martin Linnes, henüz bir kulüple anlaşma sağlayamadı. Norveçli oyuncu Türkiye'de yaşamak ve futbol hayatına devam etmek isterken menajerleri Trabzonspor'a öneride bulundu.

Yeni Şafak'ın haberine göre; Sol bek arayan bordo mavililere iki kanatta da oynayabilmesi nedeniyle Linnes'i öneren temsilcileri Trabzonspor yönetiminden haber bekliyor. Bordo-mavililerin geçtiğimiz sezonun devre arasında da gündemine gelen Linnes ile ilgili alacağı karar merak konusu.

Martin Linnes, Galatasaray formasıyla 101 lig maçına çıkarken 2 gol atmış 11 de asist yapmıştı. Öte yandan henüz bir sol bek transferi yapmayan Trabzonspor, yeni sezon öncesinde orta saha için kadroya katılan ancak sol bek oynayabilen Trondsen'i bu bölgede kullanmayı planlıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...