Tgrt Haber
25 Eylül 2022 18:42 - Güncelleme : 25 Eylül 2022 19:47

Maxi Gomez: Trabzonspor'u tercih ettim

Trabzonspor'un yeni golcüsü Maxi Gomez basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gomez, "İsmim bir çok takımla anıldı ancak Trabzonspor'u tercih ettim." dedi.

Maxi Gomez: Trabzonspor'u tercih ettim
Maxi Gomez,Trabzonspor

Trabzonspor'da Maxi Gomez, basın mensupları ile bir araya geldi. 

Forvet oyuncusu açıklamasında; "İsmim bir çok takımla anıldı ancak Trabzonspor'u tercih ettim. Trabzon halkına, bana verdikleri sevginin karşılığını vermek istiyorum. İnsanlar her zaman bir santrafordan, gol atmasını bekler. İlk hedefim gol atmak ancak takıma yardımcı olmak daha önemli." dedi. 

Gomez açıklamalarının devamında; "Galatasaray'da oynayan Torreira ve Muslera çok yakın arkadaşım. Fakat transfer sürecim hızlı geliştiği için onlardan görüş alma fırsatım olmadı. Çabuk ikna oldum. Bu lig gerçekten yarışmacı bir lig. Kolay değil, şampiyon olmuş bir takıma geldim. Tekrar başarılı olmak istiyoruz. Bireysel hedeflerim arasında ise Dünya Kupası'na katılmak var." ifadelerini kullandı.

26 yaşındaki Uruguaylı; "Geçen seneki şampiyonluk kutlamaları izledim, muhteşemdi. Bu sene tekrardan aynı şekilde şampiyonluk yaşayıp, kutlamalar yapmak istiyoruz." açıklamasında bulundu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...