Tgrt Haber
13 Temmuz 2021 11:09

Mbaye Diagne, Galatasaray'a döndüğü gibi cezayı aldı!

Son dakika haberine göre; Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon West Bromwich'e kiraladığı Mbaye Diagne, takıma olaylı bir şekilde döndü. Galatasaray kulübü, Diagne'yi antrenmanlara daha erken davet etmesine rağmen golcü futbolcu vaktinde gelmemişti. Sarı-kırmızılı kulüp, Diagne'ye para cezası uygulanmasına karar verdi.

Mbaye Diagne, Galatasaray'a döndüğü gibi cezayı aldı!
Galatasaray,Mbaye Diagne

Sezonu 14 Haziran'da açan Galatasaray'da Copa Amerika dönüşü bir hafta izin alan Muslera bu hafta takıma katılacak.

Sabah'ın haberine göre, Aslan'ın sorunlu golcüsü Diagne ise Florya'ya pazartesi günü adım attı. Kulüp tarafından geçen ay sezon hazırlıklarına davet edilen tecrübeli futbolcu, West Bromwich'le kiralık sözleşmesinin 30 Haziran'a kadar devam ettiğini belirtip olumsuz yanıt vermişti.

Ancak G.Saray cephesi Senegalli forvetin disiplinsiz davranışlarını karşılıksız bırakmadı ve noter aracılığıyla idmana çıkmadığı her güne tutanak tutuldu. 1 Temmuz-11 Temmuz arasında hakkında tespit yapılan Diagne'ye para cezası da verilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...