Tgrt Haber
04 Nisan 2022 23:40 - Güncelleme : 05 Nisan 2022 00:18

Medipol Başakşehir 4 maç sonra kazandı

Süper Lig'in 31'inci haftasında sahasında Yeni Malatyaspor'u konuk eden Medipol Başakşehir, rakibini 1-0 mağlup ederek 4 hafta sonra galibiyetle tanıştı. Ev sahibi ekibe 3 puanı getiren glü Aleksic kaydetti.

Medipol Başakşehir 4 maç sonra kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasının kapanışında Avrupa kupalarına katılma planları yapan Medipol Başakşehir ile ligin son sırasında yer alan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi.

Ev sahibi ekip, ik yarıda bulduğu tek golle mücadeleden 1-0 ayrılmayı başardı. Turuncu-lacivertlileri galibiyete taşıyan golü karşılaşmanın 26. dakikasında Danijel Aleksic kaydetti.

Bu sezon 15. galibiyetini alan Medipol Başakşehir, puanını 50'ye yükseltti ve 5. sıraya yükseldi. 21. yenilgisini alan Yeni Malatyaspor ise 20 puanla ligin dibine demir attı.

Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ise evinde GZT Giresunspor'u konuk edecek.

ALEKSİC'İN BU SEZONKİ 6. GOLÜ

Medipol Başakşehir'in orta sahadaki isimlerinden Danijel Aleksic, Malatyaspor karşısında takımına galibiyeti getiren golü attı. Maçın 26. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren Aleksic, bu sezon ligdeki gol sayısını da 6'ya çıkardı.

Aleksic, 10 golü bulunan Stefano Okaka'dan sonra Medipol Başakşehir'in ligdeki en golcü ikinci oyuncusu konumunda bulunuyor.

MAHMUT TEKDEMİR AYLAR SONRA SAHADA

Medipol Başakşehir'de kaptan Mahmut Tekdemir, 72 gün sonra forma giydi. Turuncu-lacivertli takımın 22 Ocak'ta sahasında Göztepe ile oynadığı mücadelede sakatlanan Mahmut, o günden sonra ilk kez formasına kavuştu.

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...