Tgrt Haber

Menajerinden Wout Weghorst itirafı: Şenol Güneş reddetti

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Radyospor
20 Eylül 2023 20:25 - Güncelleme : 20 Eylül 2023 20:29
Menajerinden Wout Weghorst itirafı: Şenol Güneş reddetti
Wout Weghorst,Şenol Güneş,Beşiktaş,Transfer

Beşiktaş’ta geçen sene yarım sezonluk performansıyla İngiliz devi Mancester United’ın yolunu tutan Hollandalı golcü Wout Weghorst’un temsilcisi Mithat Halis’ten flaş bir iddia geldi. Halis, Weghorst’u Beşiktaş’a önerdiğini ancak tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş’in bu transferi istemediğini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Trabzonspor’a deplasmanda 3-0 mağlup olan Beşiktaş; taraftarını üzen skorun yanı sıra maç boyunca tek isabetli şutunu 82. dakikada Rachid Ghezzal ile bularak hücum zenginliği anlamında olumsuz sinyaller verdi.

Gol yükünü Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar’a bağlayan siyah-beyazlılar, henüz yeni transferlerinden de istediği verimi ve skor katkısını alamadı.

Trabzonspor derbisinde 2. yarıda oyuna dahil olan Aboubakar da yaklaşık 50 dakika boyunca kaleye isabetli şut gönderemezken; siyah-beyazlılarla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Radyospor’dan Özgür Sancar’a konuşan menajer Mithat Halis, temsilcisi olduğu Wout Weghorst’u Beşiktaş’a önerdiğini ancak bu transferin Şenol Güneş’in veto etmesi sebebiyle gerçekleşmediğini söyledi.

“WEGHORST BEŞİKTAŞ’I İSTİYORDU”

Şu anda Almanya’da Hoffenheim forması giyen Hollandalı golcünün de Beşiktaş’ta gönlü olduğunu aktaran Halis, şöyle konuştu:

“Aboubakar’ın yanına Weghorst’un alınması için hem başkan Ahmet Nur Çebi’ye hem de Şenol Güneş’e çok baskı yaptım. Aboubakar bu işi tek başına kaldıramaz, yanındaki Cenk Tosun daha çok kenarda oynuyor. Dolayısıyla Aboubakar aksadığında Weghorst gibi bir oyuncunun olması gerekiyordu, çok ısrar ettim, son dakikaya kadar bastırdım.

“TRABZONSPOR DA İSTEDİ”

Weghorst gelmeyi istiyordu, Beşiktaş için anlaşmıştık ama Şenol Hoca kabul etmeyince Trabzonspor devreye girdi. Ben Trabzon’da oynamasını da istedim. Trabzonspor da çok istiyordu fakat Weghorst, ‘Ben Almanya’da oynayayım, eşim de problem yapar, Trabzon’a gidemem. Trabzon’u küçük gördüğüm için değil. Eşim Trabzon’a gitmek istemiyor’ dedi. Zaten Beşiktaş’a getirirken, eşine İstanbul’u etraflıca gezdirdik. Yabancı oyuncular İstanbul’u tercih ediyor.”

Kaynak: Radyospor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...