Tgrt Haber

Mert Müldür Fenerbahçe için İstanbul'da... Zach da yeni sözleşme için geldi

01 Ağustos 2023 06:29 - Güncelleme : 01 Ağustos 2023 06:46
Mert Müldür Fenerbahçe için İstanbul'da... Zach da yeni sözleşme için geldi
Fenerbahçe,Transfer,Mert Müldür,Zach

Fenerbahçe, transfer görüşmelerine başladığını duyurduğu milli futbolcu Mert Müldür ile Sloven oyuncu Miha Zajc'ı İstanbul'a getirdi.

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, prensip anlaşmasına vardığı Mert Müldür ile yeniden mukavele imzalamak için söz kestiği Miha Zajc'ı İstanbul'a getirdi. 

SÖZLEŞME DETAYLARI BELLİ OLDU

A Milli Takım'da da forma giyen Mert ile yapılan kontrat görüşmelerinde 3.5 milyon euro artı bonusları içeren bir mutabakat sağlandı. Rakamı beğenen 24 yaşındaki sağ bek, Fenerbahçe'nin teklifine "Evet" deyince taraflar arasında anlaşma sağlandı. Mert Müldür geç saatlerde İstanbul'a varırken havaalanında küçük bir taraftar grubu tarafından karşılandı.

Milli takımda da forma giyen genç futbolcu sağlık kontrollerinin ardından 4 yıllık resmi imzayı atacak. Müldür, sarı-lacivertli ekip Zimbru maçı için gittiği Moldova'dan döndükten sonra takıma katılarak çalışmalara başlayacak. Sağ bek ve sol bek mevkilerinde oynayan Mert Müldür, stoper bölgesinde de görev yapabiliyor. A Milli Takım'da 18 karşılaşmada sahaya çıkan genç futbolcu, 1 gol kaydetti. Mert Müldür'ün gelişiyle birlikte Fenerbahçe'nin 8+3 kuralında eli güçlendi.

ZACH İLE 3 YIL DAHA...

Diğer yandan 2018-19 sezonundan beri Fenerbahçe forması giyen Miha Zach ile 3 yıllık yeni sözleşme için anlaşmaya varılırken Sloven oyuncu da yine gece saatlerinde İstanbul'a geldi. Fenerbahçe'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "2023-2024 sezonu yapılandırmasını sürdüren Profesyonel Futbol Takımızda; 2018-2019 sezonundan bu yana formamızı giyen oyuncumuz Miha Zajc ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalamak üzere anlaşmaya varılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

 

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...