Tgrt Haber

Mert Müldür ve Miha Zajc'ın maliyeti belli oldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Spor Arena
01 Ağustos 2023 15:02 - Güncelleme : 01 Ağustos 2023 15:10
Mert Müldür ve Miha Zajc'ın maliyeti belli oldu
Mert Müldür,Miha Zajc,Fenerbahçe

Fenerbahçe, Sassuolo’dan Mert Müldür ve sözleşmesi sona eren Miha Zajc'ı kadrosuna kattı. Kanarya'nın iki oyuncu için ödeyeceği bonservis ve maaş da belli oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe, İtalyan ekibi Sassuolo’da forma giyen milli sağ bek Mert Müldür ve sözleşmesi biten Sloven Miha Zajc'a imza attırdı.

Sarı lacivertliler, İtalya’nın Sassuolo takımından alınan milli sağ bek Mert Müldür'ün bonservisine 2.7 milyon Euro ödeyecek; bonuslarla birlikte bu rakam 3.5 milyon Euro’ya ulaşabilecek.  4 yıllık anlaşma yapılan 24 yaşındaki Mert’e ise yılda 1.2 milyon Euro garanti ücret verilecek. 

Fenerbahçe yönetimi,  2018-19 sezonundan bu yana sarı lacivertli formayı giyen ve çok sayıda talibi bulunan Miha Zajc’ı da yılda 1.4 milyon Euro karşılığında sözleşme yenilemeye ikna etti.

Transferin hızlı kulüplerinden Fenerbahçe, Mert Müldür’ü kadrosuna katarken, Miha Zajc ile sözleşme yeniledi.

ZAJC’I İSMAİL KARTAL İKNA ETTİ

Uzun süre anlaşma sağlanamayan Miha Zajc’ın ikna edilmesinde İsmail Kartal önemli rol oynadı.

Sloven futbolcuyla bir telefon görüşmesi yapan tecrübeli çalıştırıcı, şampiyonluk hedefliyle çıkacakları yolda kendisine ihtiyacı olduğunu ifade etti. Zajc da bu konuşmanın ardından sözleşme yenilemeyi kabul etti.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Spor Arena
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...